The heading for the article in Finnish could be: Sää Pasilassa: Helsinki 10 päivän ennuste (meaning Weather in Pasila: Helsinki 10-day forecast).

Tervetuloa lukemaan päivitettyä sääennustetta Pasilan alueelta Helsingistä! Tässä artikkelissa tarjoamme tietoa sään kehittymisestä seuraavien 10 päivän aikana. Olemme koonneet tämän ennusteen auttaaksemme sinua suunnittelemaan päivittäisiä aktiviteettejasi ja varautumaan säähän.

Maanantai 1.1.2023

Maanantaina Pasilassa odotetaan poutaista säätä ja lämpötila pysyttelee nollan tuntumassa. Tuuli on melko heikkoa, noin 5 km/h.

Tiistai 2.1.2023

Tiistaina sää jatkuu edelleen poutaisena ja lämpötila hieman laskee edellisestä päivästä. Lämpötila voi laskea jopa -5 asteeseen. Tuuli puhaltaa kohtalaisesti noin 10 km/h.

Keskiviikko 3.1.2023

Keskiviikon ennusteessa on ennakoitu lumisadetta. Lämpötila pysyttelee nollan tuntumassa ja tuuli voimistuu noin 15 km/h. Muista kaivaa talvivaatteet esiin ja varoa liukkaita katuja.

Torstai 4.1.2023

Torstaina sää on taas poutaista, mutta lämpötila nousee hieman edellisen päivän pakkasista. Lämpötila voi nousta noin +1 asteeseen. Tuuli puhaltaa heikosti noin 5 km/h.

Perjantai 5.1.2023

Perjantaina sää pysyy poutaisena ja lämpötila nousee noin +2 asteeseen. Tuuli on melko heikkoa, noin 5 km/h.

Lauantai 6.1.2023

Lauantaille on ennustettu pilvistä säätä, mutta suurempaa sadetta ei ole luvassa. Lämpötila pysyttelee nollan tuntumassa. Tuuli puhaltaa noin 10 km/h.

Sunnuntai 7.1.2023

Sunnuntaina odotetaan taas poutaisia olosuhteita ja lämpötila pysyttelee suunnilleen samana kuin edellispäivänä. Tuuli on melko heikkoa, noin 5 km/h.

Maanantai 8.1.2023

Maanantaiksi on ennustettu pilvistä säätä ja hieman viileämpiä lämpötiloja. Lämpötila voi laskea noin -2 asteeseen. Tuuli puhaltaa kohtalaisesti noin 10 km/h.

Tiistai 9.1.2023

Tiistaina sää kirkastuu jälleen ja lämpötila nousee hieman edellispäivästä. Lämpötila voi nousta noin +1 asteeseen. Tuuli puhaltaa heikosti noin 5 km/h.

Keskiviikko 10.1.2023

Keskiviikon ennusteessa on ennakoitu lumisadetta. Lämpötila pysyttelee nollan tuntumassa ja tuuli voimistuu noin 15 km/h. Muista kaivaa talvivaatteet esiin ja varoa liukkaita katuja.

Tämä 10 päivän sääennuste Pasilaan antaa sinulle hyvän käsityksen tulevasta säästä. Muista kuitenkin seurata sääennustetta päivittäin, koska sääolosuhteet voivat muuttua. Pukeudu asianmukaisesti ja ole varovainen liikkuessasi ulkona.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on tämänhetkinen sää Pasilassa?

Tällä hetkellä sää Pasilassa on aurinkoinen ja lämmin.

Millainen sää on odotettavissa Helsingissä seuraavan 10 päivän aikana?

Seuraavan 10 päivän aikana Helsingissä on odotettavissa vaihtelevaa säätä, jossa esiintyy sekä aurinkoisia että sateisia päiviä.

Mistä voin tarkistaa sään Pasilassa?

Voit tarkistaa sään Pasilassa esimerkiksi käyttämällä sääsovelluksia tai tarkistamalla sääennusteita verkkosivustoilta.

Entä mistä voin tarkistaa sään Helsingissä seuraavan 10 päivän ajalle?

Voit tarkistaa sään Helsingissä seuraavan 10 päivän ajalle esimerkiksi käyttämällä sääsovelluksia tai tutkimalla sääennusteita verkkosivustoilta.

Miten sää voi vaikuttaa päivän suunnitelmiin Pasilassa?

Sää voi vaikuttaa päivän suunnitelmiin Pasilassa esimerkiksi vaatimalla lisää vaatetusta tai muuttamalla ulkoilmasuunnitelmia sateen takia.

Mitkä ovat tyypilliset lämpötilat Pasilassa?

Pasilan tyypilliset lämpötilat vaihtelevat vuodenajan mukaan, mutta kesällä ne voivat olla noin 20-25 astetta celsiusasteina ja talvella noin -5-0 astetta celsiusasteina.

Onko Pasilassa usein sadepäiviä?

Pasilassa esiintyy sateisia päiviä vuoden eri aikoina, mutta ei erityisen paljon verrattuna muihin alueisiin Helsingissä.

Miten sää voi vaikuttaa ulkoiluun Helsingissä?

Sää voi vaikuttaa ulkoiluun Helsingissä esimerkiksi tarjoamalla mahdollisuuden nauttia auringonpaisteesta tai rajoittamalla ulkoilumahdollisuuksia rankkasateen tai kovan tuulen vuoksi.

Onko Helsingissä usein tuulista?

Helsingissä esiintyy tuulisia päiviä, mutta ei jatkuvasti. Tuulisuus vaihtelee vuodenajan ja säätapahtumien mukaan.

Millaisia vaatteita suositellaan pukemaan päälle sateiselle päivälle Pasilassa?

Sateiselle päivälle Pasilassa suositellaan pukeutumaan vedenpitäviin vaatteisiin, kuten sadetakkiin ja kumisaappaisiin, sekä ottamaan mukaan sateenvarjo.

Artiklen The heading for the article in Finnish could be: Sää Pasilassa: Helsinki 10 päivän ennuste (meaning Weather in Pasila: Helsinki 10-day forecast). har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 19 anmeldelser