Sara rantanen instagram

Sara Rantanen (@saramariepauliina) • Instagram photos and …

573 Followers, 534 Following, 366 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Rantanen (@saramariepauliina)

Sara Rantanen (@sarasylviaanastasia) • Instagram photos …

291 Followers, 508 Following, 13 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Rantanen (@sarasylviaanastasia)

Sara Rantanen on Instagram: “Yksi osa minua tulee tällä …

18.5.2021 — 32 Likes, 3 Comments – Sara Rantanen (@sarasylviaanastasia) on Instagram: “Yksi osa minua tulee tällä viikolla valmiiksi.

Vapaa Taidekoulu on Instagram: “KUUKAUDEN MAALAUS …

Vapaa Taidekoulu on Instagram: “KUUKAUDEN MAALAUSKoulun oppilaat valitsivat tammikuun maalaukseksi Sara Rantasen @sarasylviaanastasia teoksen “Minne äiti menee? II”Näin Sara kertoo maalauksestaan:”Tämä maalaus on jatkoa aikaisemmalle teokselleni ”Minne äiti menee? I”, joka oli pastissi Francisco Goyan teoksesta ”Donde vá Mamà?”. Aloittaessani maalaamaan teosta minun ei aluksi pitänyt jatkaa tuosta aikaisemmasta äiti -teemasta, vaan tarkoituksenani oli käsitellä naiseutta, seksuaalisuutta ja myös synnyttämistä. Kuitenkin maalaamisen edetessä huomasin, että äiti -teema jatkui edelleen tässäkin työssä. Mukaan tuli myös ajankohtaisia asioita, joita en lainkaan ollut suunnitellut ja havaitsin taas kerran, että maalatessa teos lähtee omille teilleen ja siihen saattaa ilmaantua ennalta arvaamattomia teemoja.Tässä teoksessa äiti on etääntyvä hahmo, jota pieni lapsi on pakotettu katsomaan. Äiti loittonee, mutta samalla hän on myös hallitseva ja kaikkialle venyvä hahmo. Äidin etääntyessä hän ikään kuin liukenee pois, kohti taivasta, johon yksi raajoista näyttäisi jo sulautuvan. Samanaikaisesti hän kuitenkin pyrkii pitämään paikoillaan ja pystyssä kotia, joka näkyy teoksessa pienenä talona kuvan alalaidassa.Maalasin teoksen joulun alla Siiri Haarlan kurssin yhteydessä. Kurssi oli hyvä, ja koin siellä saavani maalaamiseeni uusia ulottuvuuksia ja merkityksiä, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Minussa heräsi uudenlainen kiinnostus työskentelyyn saatuani prosessin liikkeelle.” #vapaataidekoulu #kuukaudenmaalaus #sararantanen #maalaus”

105 Likes, 0 Comments – Vapaa Taidekoulu (@vapaataidekoulu) on Instagram: “KUUKAUDEN MAALAUS Koulun oppilaat valitsivat tammikuun maalaukseksi Sara Rantasen …

105 Likes, 0 Comments – Vapaa Taidekoulu (@vapaataidekoulu) on Instagram: “KUUKAUDEN MAALAUSKoulun oppilaat valitsivat tammikuun maalaukseksi Sara Rantasen @sarasylviaanastasia teoksen “Minne äiti menee? II”Näin Sara kertoo maalauksestaan:”Tämä maalaus on jatkoa aikaisemmalle teokselleni ”Minne äiti menee? I”, joka oli pastissi Francisco Goyan teoksesta ”Donde vá Mamà?”. Aloittaessani maalaamaan teosta minun ei aluksi pitänyt jatkaa tuosta aikaisemmasta äiti -teemasta, vaan tarkoituksenani oli käsitellä naiseutta, seksuaalisuutta ja myös synnyttämistä. Kuitenkin maalaamisen edetessä huomasin, että äiti -teema jatkui edelleen tässäkin työssä. Mukaan tuli myös ajankohtaisia asioita, joita en lainkaan ollut suunnitellut ja havaitsin taas kerran, että maalatessa teos lähtee omille teilleen ja siihen saattaa ilmaantua ennalta arvaamattomia teemoja.Tässä teoksessa äiti on etääntyvä hahmo, jota pieni lapsi on pakotettu katsomaan. Äiti loittonee, mutta samalla hän on myös hallitseva ja kaikkialle venyvä hahmo. Äidin etääntyessä hän ikään kuin liukenee pois, kohti taivasta, johon yksi raajoista näyttäisi jo sulautuvan. Samanaikaisesti hän kuitenkin pyrkii pitämään paikoillaan ja pystyssä kotia, joka näkyy teoksessa pienenä talona kuvan alalaidassa.Maalasin teoksen joulun alla Siiri Haarlan kurssin yhteydessä. Kurssi oli hyvä, ja koin siellä saavani maalaamiseeni uusia ulottuvuuksia ja merkityksiä, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Minussa heräsi uudenlainen kiinnostus työskentelyyn saatuani prosessin liikkeelle.” #vapaataidekoulu #kuukaudenmaalaus #sararantanen #maalaus”

@sarannnan • Instagram photos and videos

Sara Rantanen, Finland/Helsinki ➖ Competence area in Animal Husbandry, Animal Attendant and Trainer ➖ Veterinary Nurse ➖ Photographer. 179 posts.

Ona Rantanen (@onarantanen) • Instagram photos and videos

2149 Followers, 600 Following, 362 Posts – See Instagram photos and videos from Ona Rantanen (@onarantanen) … Sara Amanda Maria Popa / .

Tino (@tinorantanen) • Instagram photos and videos

Mä en oo säätäny mitään Tapahtumat @amaraydaofficial rantanen.tino@gmail.com tinojou Lahti · Soundfest ‘s profile picture. Soundfest · Eotb ‘s …

Asioita, joita pidin Tampereella kädessäni. – Instagram

1 Likes, 1 Comments – Tiia Rantanen (@tiiamarietta) on Instagram: “Asioita, joita pidin Tampereella kädessäni.”

Sari (@sari_rantanen_photography) • Instagram photos and …

www.sarirantanen.com. Food’s profile picture. Food. My Work’s profile picture. My Work. Lumi the Cat’s profile picture. Lumi the Cat.

Keywords: sara rantanen instagram