Ruisrock instagram

Ruisrock (@ruisrock) • Instagram photos and videos

40.4k Followers, 443 Following, 1924 Posts – See Instagram photos and videos from Ruisrock (@ruisrock)

Ruisrock on Instagram: “Tätä on toivottu! Tuottajatähdet …

Ruisrock on Instagram: “Tätä on toivottu!🔥 Tuottajatähdet @alanwalkermusic ja @martingarrix saapuvat Ruisrockiin 🎉🎉🎉 Kommentoi emojilla mikä fiilis 🙌? #KohtiRuissia #Ruisrock2020”

3775 Likes, 322 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Tätä on toivottu! Tuottajatähdet @alanwalkermusic ja @martingarrix saapuvat Ruisrockiin …

3,775 Likes, 322 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Tätä on toivottu!🔥 Tuottajatähdet @alanwalkermusic ja @martingarrix saapuvat Ruisrockiin 🎉🎉🎉 Kommentoi emojilla mikä fiilis 🙌? #KohtiRuissia #Ruisrock2020”

Ruisrock on Instagram: “@sannamarin ❤️ @janitaautio”

9.7.2022 — 52.6k Likes, 1100 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “@sannamarin ❤️ @janitaautio”

Ruisrock on Instagram: “Nyt tulee pitkä, mutta tärkeä postaus …

Ruisrock Instagramissa : “Nyt tulee pitkä, mutta tärkeä postaus: älä tule huijatuksi ja älä tue lipputrokaamista – Won’t get fooled again ja do the right thing! Lue tämä postaus huolella ja kerro myös kaverille, jonka tiedät tulevan Ruissiin. TIKETTI ON AINOA VIRALLINEN LIPUNMYYNTIKANAVA:Pääpointti on tämä: Vain aidoilla ja virallisilla lipuilla pääsee Ruisrockiin ja sellaisia myy vain Tiketti @tiketti.fi. Miten tiedän, että lippuni on aito? Aidot liput voi ostaa verkossa turvallisesti Tiketin sivustolta tiketti.fi/ruisrock2019 tai Ruisrockin sivustolta ruisrock.fi/liput. Verkosta ostetut liput voit tulostaa itse tai noutaa ne miltä tahansa R-kioskilta tilausnumeroa vastaan. Liput voi hankkia myös Tiketin toimipisteistä ympäri maata (lista postauksen lopussa). Hotellipakettien virallinen myyntipaikka on Visit Turun @visitturku verkkokauppa: http://www.visitturku.fi/ruisrock_fi-2. Älä osta lippuja muista paikoista – esim. Viagogon kaltaisista jälleenmyyntipalveluista. LIPUT OVAT NIMETTYJÄ – VOITKO LUOTTAA LIPPUAAN MYYVÄÄN HENKILÖÖN?No entäs kun kaveri tai kaverin kaveri myy lippunsa!? Huijausten ja lipputrokaamisen vähentämiseksi Ruisrockin liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on lipunhaltijan nimi. Lipun voi siis ostaa virallisista myyntipaikoista itselleen tai esim. vanhempi voi ostaa lipun lapselleen. Nimen voi vaihtaa lippuun yhden kerran Tiketin kautta alkaen keväällä 2019. Ilmoitamme nimenvaihtomahdollisuuden alkamisesta erikseen, mutta nimen voi vaihtaa siihen asti kunnes lippu on ensimmäisen kerran luettu elektronisesti. (Teksti jatkuu kommenteissa)”

1382 Likes, 15 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Nyt tulee pitkä, mutta tärkeä postaus: älä tule huijatuksi ja älä tue lipputrokaamista – Won’t …

1,382 Likes, 15 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Nyt tulee pitkä, mutta tärkeä postaus: älä tule huijatuksi ja älä tue lipputrokaamista – Won’t get fooled again ja do the right thing! Lue tämä postaus huolella ja kerro myös kaverille, jonka tiedät tulevan Ruissiin. TIKETTI ON AINOA VIRALLINEN LIPUNMYYNTIKANAVA:Pääpointti on tämä: Vain aidoilla ja virallisilla lipuilla pääsee Ruisrockiin ja sellaisia myy vain Tiketti @tiketti.fi. Miten tiedän, että lippuni on aito? Aidot liput voi ostaa verkossa turvallisesti Tiketin sivustolta tiketti.fi/ruisrock2019 tai Ruisrockin sivustolta ruisrock.fi/liput. Verkosta ostetut liput voit tulostaa itse tai noutaa ne miltä tahansa R-kioskilta tilausnumeroa vastaan. Liput voi hankkia myös Tiketin toimipisteistä ympäri maata (lista postauksen lopussa). Hotellipakettien virallinen myyntipaikka on Visit Turun @visitturku verkkokauppa: http://www.visitturku.fi/ruisrock_fi-2. Älä osta lippuja muista paikoista – esim. Viagogon kaltaisista jälleenmyyntipalveluista. LIPUT OVAT NIMETTYJÄ – VOITKO LUOTTAA LIPPUAAN MYYVÄÄN HENKILÖÖN?No entäs kun kaveri tai kaverin kaveri myy lippunsa!? Huijausten ja lipputrokaamisen vähentämiseksi Ruisrockin liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on lipunhaltijan nimi. Lipun voi siis ostaa virallisista myyntipaikoista itselleen tai esim. vanhempi voi ostaa lipun lapselleen. Nimen voi vaihtaa lippuun yhden kerran Tiketin kautta alkaen keväällä 2019. Ilmoitamme nimenvaihtomahdollisuuden alkamisesta erikseen, mutta nimen voi vaihtaa siihen asti kunnes lippu on ensimmäisen kerran luettu elektronisesti. (Teksti jatkuu kommenteissa)”

Ruisrock on Instagram: “Ei kai menojalkaa ala jo väsyttää …

Ruisrock Instagramissa : “Ei kai menojalkaa ala jo väsyttää? 😅 Ruississa niin ei käy, sillä Red Bull antaa siivet pitkiin festaripäiviin Bar Niityn, Bar Sateenkaaren ja Bar Rannan alueelle. 😃💪 Tule nauttimaan menosta ja maistamaan energisiä drinkkejä! 🔴🐂 #ruisrock2019 #kohtiruissia #yhteistyö #redbull #oikoreittirantalavalle”

1000 Likes, 2 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Ei kai menojalkaa ala jo väsyttää? Ruississa niin ei käy, sillä Red Bull antaa siivet …

1,000 Likes, 2 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Ei kai menojalkaa ala jo väsyttää? 😅 Ruississa niin ei käy, sillä Red Bull antaa siivet pitkiin festaripäiviin Bar Niityn, Bar Sateenkaaren ja Bar Rannan alueelle. 😃💪 Tule nauttimaan menosta ja maistamaan energisiä drinkkejä! 🔴🐂 #ruisrock2019 #kohtiruissia #yhteistyö #redbull #oikoreittirantalavalle”

Ruisrock on Instagram: “william on yksi uuden aallon musiikin …

436 Likes, 1 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “william on yksi uuden aallon musiikin seuratuimmista tekijöistä Hän nousi vauhdilla suuren…”

Palaa parhaan viikonlopun tunnelmiin Ruisrock-sovelluksesta …

Ruisrock on Instagram: “Palaa parhaan viikonlopun tunnelmiin ✨ Ruisrock-sovelluksesta löytyy nyt kuvia koko Ruissin ajalta 📸 Käy tsekkaamassa ja bongaa itsesi tai kaverisi!#Ruisrock2022”

464 Likes, 2 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Palaa parhaan viikonlopun tunnelmiin ✨ Ruisrock-sovelluksesta löytyy nyt kuvia koko Ruissin …

464 Likes, 2 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Palaa parhaan viikonlopun tunnelmiin ✨ Ruisrock-sovelluksesta löytyy nyt kuvia koko Ruissin ajalta 📸 Käy tsekkaamassa ja bongaa itsesi tai kaverisi!#Ruisrock2022”

Ruisrock on Instagram: “Tiesit heti, hei! Hyvin te arvasitte, sillä …

ruisrock. Tiesit heti, hei! Hyvin te arvasitte, sillä meidän ystävänpäivälahja teille tulee tässä: Gasellit ensi kesänä Ruissiin ❤️‍ … more.

Ruisrock 2023 ensimmäinen artistijulkistus on täällä ❤️‍

18.1.2023 — 662 Likes, 2 Comments – Ruisrock (@ruisrock) on Instagram: “Ruisrock 2023 ensimmäinen artistijulkistus on täällä ❤️‍ Ensi kesän …

Keywords: ruisrock instagram