Petri viinikkala instagram

Petri Viinikkala (@pastoripetri) • Instagram photos and videos

711 Followers, 327 Following, 449 Posts – See Instagram photos and videos from Petri Viinikkala (@pastoripetri)

Petri Viinikkala on Instagram: “Olipa oiva löytö tämä Olavi …

11 Likes, 0 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Olipa oiva löytö tämä Olavi Haikon vuonna 1982 toimittama ”Mika Waltarin mietteitä”.

Petri Viinikkala on Instagram: “Elämä on. Osa 84 …

Petri Viinikkala Instagramissa : “Elämä on. Osa 84. #5000kuunneltuaalbumia #pastorinharrastus #onneksionspotify #rytmiäelämään”

10 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Elämä on. Osa 84. #5000kuunneltuaalbumia #pastorinharrastus #onneksionspotify …

10 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Elämä on. Osa 84. #5000kuunneltuaalbumia #pastorinharrastus #onneksionspotify #rytmiäelämään”

Petri Viinikkala on Instagram: “Elämä on. Osa 75. #munstadi …

Petri Viinikkala on Instagram: “Elämä on. Osa 75. #munstadi #yksilapsuutenimaisemista #muttamissä #tästäkuljettiinuseinisänkanssa #muistojaonpaljon”

19 Likes, 2 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Elämä on. Osa 75. #munstadi #yksilapsuutenimaisemista #muttamissä …

19 Likes, 2 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Elämä on. Osa 75. #munstadi #yksilapsuutenimaisemista #muttamissä #tästäkuljettiinuseinisänkanssa #muistojaonpaljon”

Petri Viinikkala on Instagram: “”Tästä lähtien annan sinulle …

7 Likes, 0 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “”Tästä lähtien annan sinulle valkoisia asioita. Ojennan sinulle vain valkoisia asioita …

Petri Viinikkala on Instagram: “Runon ja suven päivän mietteitä

Petri Viinikkala Instagramissa : “Runon ja suven päivän mietteitä:Rakastan yli kaiken sanoja. Erityisesti rakastan viljellä ylenpalttisesti hersyileviä adjektiiveja. Varsinkin silloin, kun olen villin onnellinen, pirskahtelevan iloinen, raivoisan masentunut, vavisuttavan vihainen tai ihan muuten vaan ja jos lääkitykseni on kohdillaan.Tarvitsen sanoja kuvaamaan tunteitani. Haluan kertoa sanoin ja lausein koko maailmalle, kun olen ihastunut, rakastunut, onnellinen, iloinen, ahdistunut, pettynyt, loukkaantunut, peloissani, surullinen… Olen verbaalinen tunneihminen, joten kun tunteita on paljon, niin myös sanoja riittää. Rakastan myös kieltä, sanallista kieltä. Tunnustan olevani todellinen pilkunviilaaja, koska jopa WhatsApp-viesteihini pyrin laittamaan pilkut paikoilleen. Parhaiten saan kerrottua tunteeni ja ajatukseni runsailla sanoilla ja kauniilla kielellä.Sanoilla on valtava voima. Niillä voidaan hajottaa ja rakentaa, haavoittaa ja parantaa, satuttaa ja hoitaa, alistaa ja korottaa. Sanat eivät myöskään ole yksiselitteisiä. Sama sana voi tarkoittaa sen sanojalle ja kuulijalle ihan eri asioita tai sanoittaa tunteita eri tavoin. Siksi sanoja tuleekin käyttää vastuullisesti ja harkiten. Silti emme täysin välty sanojen ristiriitaisuudelta. Onneksi voimme kuitenkin kehittyä sanojen käyttäjinä. Ja Luojan kiitos, että on olemassa sanat anteeksi ja kiitos! ❤️Suuria esikuvia sanojen käytössä ovat, joitakin mainitakseni, Eino Leino, Mika Waltari, Elina Salminen, Fjodor Dostojevski, Antoine de Saint-Exupéry, Henri J. M. Nouwen, Eero Huovinen…Kuvassa on muuten pihallamme kasvava verivaahtera. Se on sukua kissusvaahteralle, sokerivaahteralle, tataarivaahteralle, niverävaahteralle, kolmihammasvaahteralle, suippuliuskavaahteralle… 😂Joten sanaillaan, kun tavataan. 😀”

26 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Runon ja suven päivän mietteitä: Rakastan yli kaiken sanoja.

26 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Runon ja suven päivän mietteitä:Rakastan yli kaiken sanoja. Erityisesti rakastan viljellä ylenpalttisesti hersyileviä adjektiiveja. Varsinkin silloin, kun olen villin onnellinen, pirskahtelevan iloinen, raivoisan masentunut, vavisuttavan vihainen tai ihan muuten vaan ja jos lääkitykseni on kohdillaan.Tarvitsen sanoja kuvaamaan tunteitani. Haluan kertoa sanoin ja lausein koko maailmalle, kun olen ihastunut, rakastunut, onnellinen, iloinen, ahdistunut, pettynyt, loukkaantunut, peloissani, surullinen… Olen verbaalinen tunneihminen, joten kun tunteita on paljon, niin myös sanoja riittää. Rakastan myös kieltä, sanallista kieltä. Tunnustan olevani todellinen pilkunviilaaja, koska jopa WhatsApp-viesteihini pyrin laittamaan pilkut paikoilleen. Parhaiten saan kerrottua tunteeni ja ajatukseni runsailla sanoilla ja kauniilla kielellä.Sanoilla on valtava voima. Niillä voidaan hajottaa ja rakentaa, haavoittaa ja parantaa, satuttaa ja hoitaa, alistaa ja korottaa. Sanat eivät myöskään ole yksiselitteisiä. Sama sana voi tarkoittaa sen sanojalle ja kuulijalle ihan eri asioita tai sanoittaa tunteita eri tavoin. Siksi sanoja tuleekin käyttää vastuullisesti ja harkiten. Silti emme täysin välty sanojen ristiriitaisuudelta. Onneksi voimme kuitenkin kehittyä sanojen käyttäjinä. Ja Luojan kiitos, että on olemassa sanat anteeksi ja kiitos! ❤️Suuria esikuvia sanojen käytössä ovat, joitakin mainitakseni, Eino Leino, Mika Waltari, Elina Salminen, Fjodor Dostojevski, Antoine de Saint-Exupéry, Henri J. M. Nouwen, Eero Huovinen…Kuvassa on muuten pihallamme kasvava verivaahtera. Se on sukua kissusvaahteralle, sokerivaahteralle, tataarivaahteralle, niverävaahteralle, kolmihammasvaahteralle, suippuliuskavaahteralle… 😂Joten sanaillaan, kun tavataan. 😀”

Petri Viinikkala on Instagram

Petri Viinikkala Instagramissa : “Ensimmäinen päivä helsinkiläisenä. Valtava päänsärky, asunnossa on jäätävän kylmä, 40 muuttolaatikkoa tyhjentämättä, tiistaina seuraavaan asuntonäyttöön, joulu valmistelematta. Joten kaikki hyvin! 😂 #elämäon”

17.12.2017 — 52 Likes, 5 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Ensimmäinen päivä helsinkiläisenä. Valtava päänsärky, asunnossa on …

52 Likes, 5 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Ensimmäinen päivä helsinkiläisenä. Valtava päänsärky, asunnossa on jäätävän kylmä, 40 muuttolaatikkoa tyhjentämättä, tiistaina seuraavaan asuntonäyttöön, joulu valmistelematta. Joten kaikki hyvin! 😂 #elämäon”

Kolmen jumalanpalveluksen ja suurten tunteiden jälkeen …

Petri Viinikkala Instagramissa : “Kolmen jumalanpalveluksen ja suurten tunteiden jälkeen vierihoitoa terapiakoira Veikolta. ❤ #veikkowhippet #elämäon”

56 Likes, 2 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Kolmen jumalanpalveluksen ja suurten tunteiden jälkeen vierihoitoa terapiakoira …

56 Likes, 2 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Kolmen jumalanpalveluksen ja suurten tunteiden jälkeen vierihoitoa terapiakoira Veikolta. ❤ #veikkowhippet #elämäon”

Petri Viinikkala on Instagram: “Matkalla. Osa 2. #elämäon …

Petri Viinikkala on Instagram: “Matkalla. Osa 2. #elämäon #vielävirtaa #padotmurtuu”

6.11.2018 — 63 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Matkalla. Osa 2. #elämäon #vielävirtaa #padotmurtuu”

63 Likes, 1 Comments – Petri Viinikkala (@pastoripetri) on Instagram: “Matkalla. Osa 2. #elämäon #vielävirtaa #padotmurtuu”

Petri Viinikkala (@PetriViinikkala) / Twitter

Huomenna olen tavattavissa Juhannuskonferenssin viileydessä. Nähdään! @ Myllypyro, Etelä-Suomen Lääni, Finland https://instagram.com/p/By9qWoellGA/ …

Keywords: petri viinikkala instagram