Pekka kallioniemi tinder

Pekka Kallioniemi – Tampere University Research Portal

Pekka Kallioniemi — Tampereen yliopiston tutkimusportaali

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Pekka Kallioniemi on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön teoksista.

Tätä et tiennyt Tinderistä – Iltalehti

Näin Tinder toimii

17.1.2022 — Pekka Kallioniemi. Lisäksi hän mainitsee Tinderin aggressiivisen maksullisten palveluiden mainostamisen itse sovelluksessa.

Miten helposti Tinderistä saa seksiseuraa, entä syrjiikö se miehiä? Tiede on selvittänyt suositusta deittisovelluksesta asioita, joista sen omistava yhtiö ei pidä meteliä.

Näin algoritmit ohjailevat meitä: enää viidesosa … – Iltalehti

Iltalehti

14.11.2021 — Näin arvioi Tampereen yliopiston vuorovaikutteisen teknologian tutkijatohtori Pekka Kallioniemi, joka kuvaa arviota jopa optimistiseksi.

Pekka Kallioniemi | Olet sosiaalisen median tuote, et sen …

31.5.2018 — Eija Kallioniemi · @eijakallioniemi · Aika varmasti joku on löytänyt myös menevän miehensä 🙂 ; Pekka Salmi · @salmi_pekka · Tämän yllätyksen voi …

Erkka Railo on Twitter: “On muuten melkoinen ero, löytääkö …

Futucast: Olemmeko sosiaalisen median tuotteita, Pekka Kallioniemi? – HS Visio | HS.fi

27.12.2021 — … Tampereen yliopiston tutkijan Pekka Kallioniemen kanssa. Olet sosiaalisen median tuote, et sen asiakas – vieraana Pekka Kallioniemi.

Data on maailman arvokkain raaka-aine. Sen sanominen kuulostaa edelleen mullistavalta, vaikka kyseessä on pikemminkin klisee.

Futucast: Olemmeko sosiaalisen median tuotteita, Pekka …

Keskipohjanmaa 9.10.2021 – Lehtiluukku.fi

9.10.2021 — Sekä Kallioniemi että Saarinen harmittelevat sitä, … Brixen 19,8 (9,52).3) True Once 19,9 (11,6).4) Tinder Matt 20,0 (7,4).poissa: 7, 14.

Keskipohjanmaa 9.10.2021 – Lehtiluukku.fi

Kallioniemi, yliopistonlehtori Saila Poul- … Messenger ja Tinder lauloivat jatkuvasti. … jolla retkellä Pekka Vesainen ei ilmeisesti.

3/14 – SUOL RY

kirjoittanut M Kallio · 2021 — Työni ohjaaja, Noora Kallioniemi ansaitsee mitä nöyrimmät kiitokset. … Vaikka Pekka, Mauritz ja Ragnar edustavatkin elokuvan kauhistuttavia.

Keywords: pekka kallioniemi tinder