Noora hautakangas instagram

Noora Hautakangas (@noorahautakangas) • Instagram …

11.4k Followers, 2499 Following, 1210 Posts – See Instagram photos and videos from Noora Hautakangas (@noorahautakangas)

Noora Hautakangas (@noorahautakangas) • Instagram …

[Noora Hautakangas (@noorahautakangas) • Instagram photos and videos#9c0c584f0281afc2c313c82b6f4c9f42:1]

@relovelifestyle noora@relove.fi Ambassador @esseskincarefinland

[[11.4k#1d865ac7c54876f212d80ce9b647b372:1] Followers, 2,501 Following, 1,210 Posts – See Instagram photos and videos from Noora Hautakangas (@noorahautakangas)#b8edb9af052f9a8e6e99fb2e377206f3:1]

Noora Hautakangas on Instagram: “Ihana viikonloppu koti …

Noora Hautakangas Instagramissa : “Ihana viikonloppu koti-kotona ❤️ Metsän keskellä, rakkaat nuotion ympärillä. Ja kun pitää lähteä, tulee heti jo ikävä.”

155 Likes, 1 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Ihana viikonloppu koti-kotona ❤️ Metsän keskellä, rakkaat nuotion ympärillä.

155 Likes, 1 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Ihana viikonloppu koti-kotona ❤️ Metsän keskellä, rakkaat nuotion ympärillä. Ja kun pitää lähteä, tulee heti jo ikävä.”

noorahautakangas – Instagram

Noora Hautakangas Instagramissa : “Uusi vuosi, mutta sama vanha naama. Se ei siitä vaihdu mihinkään. Vaikka välillä niinkin on toivonut silmäpussien kasvaessa. Viime ajat on olleet mulle jäätävän kiireisiä ja stressaavia ja osaksi sen kautta ison henkisen kasvun aikaa.Heräsin tähän uuteen vuoteen vähän myöhässä. Kiireet on ja pysyy, tahti kovenee, tavoitteet kasvaa ja tuntuu, että en saanut viimekään vuotta valmiiksi. Koska maailmahan pitää saada aina valmiiksi, kun vuosi päättyy. Mutta miten mä jaksan? Sen oon kysynyt itseltäni nyt jokaisena tämän vuoden päivänä. Vastaukset on olleet raakoja ja väsyneitä. Mutta opettavaisia. Yks asia minkä oon oppinut on se, että jos joku asia ahistaa, niin sille pitää tehdä jotain, löytää ratkaisu suunnan muuttamiseksi. Sillä muuten junnaa paikallaa samojen ahistusten kanssa. Usein hyvin vähäpätöistenkin.Siks päätin, että karsin elämästä niitä asioita, jotka vievät turhaa aikaa ja energiaa, jotka syövät sisältä huomaamatta. Stressaaminen, menneiden puinti, vähäpätöisiin ongelmiin jumittuminen, itsensä vertaaminen, ja itsensä väheksyminen, ei enää jumittumista niiden kanssa. Enkä stressaa myöskään siitä vaikka välillä stressaisinkin stressaamisesta 🙈😂No, yks stressin aiheista on myös valitettavasti tämä perkeleen some. Jota niin rakastan, mutta jota myös niin vihaan. Oon ollut hyvin “epäsomelainen” (jos niin voi sanoa😄) viime viikot, koska työ ja tämä hieno fraasi henkinen kasvu. Uskomatonta, että jopa siitä tuntee huonoa omaatuntoa, jos ei ole aktiivinen täällä. Siis mitä helv####ä. Myös sen huomion tein, että mitä vähemmän tänne postailee, niin sitä korkeammaksi se kynnys nousee julkaista yhtään mitään. Sekin on outoa. Mutta parasta tässä somettomassa ajassa on ollut se, että oon keskittynyt tähän hetkeen, omiin ajatuksiin, en muiden. Puhelin ei lähde niin usein mukaan enää lenkille Wallun kanssa, vaan keskityn karvakorvaan, ympärillä oleviin ihmisiin, ääniin, kauniisiin rakennuksiin ja niin kauniin lumiseen maisemaan kuin tänään. Ilman somettamista, ilman sitä hätää, että saanko siitä hetkestä kauniin kuvan. Ja kirsikkana kakun päällä; mitä nällikästä kuvatekstiksi, entä tuleeko häsät ja onko oikeat emojit löytynyt. (jatkuu ->)”

311 Likes, 8 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Uusi vuosi, mutta sama vanha naama. Se ei siitä vaihdu mihinkään.

311 Likes, 8 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Uusi vuosi, mutta sama vanha naama. Se ei siitä vaihdu mihinkään. Vaikka välillä niinkin on toivonut silmäpussien kasvaessa. Viime ajat on olleet mulle jäätävän kiireisiä ja stressaavia ja osaksi sen kautta ison henkisen kasvun aikaa.Heräsin tähän uuteen vuoteen vähän myöhässä. Kiireet on ja pysyy, tahti kovenee, tavoitteet kasvaa ja tuntuu, että en saanut viimekään vuotta valmiiksi. Koska maailmahan pitää saada aina valmiiksi, kun vuosi päättyy. Mutta miten mä jaksan? Sen oon kysynyt itseltäni nyt jokaisena tämän vuoden päivänä. Vastaukset on olleet raakoja ja väsyneitä. Mutta opettavaisia. Yks asia minkä oon oppinut on se, että jos joku asia ahistaa, niin sille pitää tehdä jotain, löytää ratkaisu suunnan muuttamiseksi. Sillä muuten junnaa paikallaa samojen ahistusten kanssa. Usein hyvin vähäpätöistenkin.Siks päätin, että karsin elämästä niitä asioita, jotka vievät turhaa aikaa ja energiaa, jotka syövät sisältä huomaamatta. Stressaaminen, menneiden puinti, vähäpätöisiin ongelmiin jumittuminen, itsensä vertaaminen, ja itsensä väheksyminen, ei enää jumittumista niiden kanssa. Enkä stressaa myöskään siitä vaikka välillä stressaisinkin stressaamisesta 🙈😂No, yks stressin aiheista on myös valitettavasti tämä perkeleen some. Jota niin rakastan, mutta jota myös niin vihaan. Oon ollut hyvin “epäsomelainen” (jos niin voi sanoa😄) viime viikot, koska työ ja tämä hieno fraasi henkinen kasvu. Uskomatonta, että jopa siitä tuntee huonoa omaatuntoa, jos ei ole aktiivinen täällä. Siis mitä helv####ä. Myös sen huomion tein, että mitä vähemmän tänne postailee, niin sitä korkeammaksi se kynnys nousee julkaista yhtään mitään. Sekin on outoa. Mutta parasta tässä somettomassa ajassa on ollut se, että oon keskittynyt tähän hetkeen, omiin ajatuksiin, en muiden. Puhelin ei lähde niin usein mukaan enää lenkille Wallun kanssa, vaan keskityn karvakorvaan, ympärillä oleviin ihmisiin, ääniin, kauniisiin rakennuksiin ja niin kauniin lumiseen maisemaan kuin tänään. Ilman somettamista, ilman sitä hätää, että saanko siitä hetkestä kauniin kuvan. Ja kirsikkana kakun päällä; mitä nällikästä kuvatekstiksi, entä tuleeko häsät ja onko oikeat emojit löytynyt. (jatkuu ->)”

noorahautakangas – Instagram

Noora Hautakangas on Instagram: “Yksi mun elämän vaikeimmista päätöksistä kulminoituu tähän päivään, sillä jätän radiohommat tältä erää taakseni. Nyt on aika panostaa pitkäaikaisen haaveeni, eli oman liikkeen perustamiseen. Niistä kujeista kerron lähiaikoina lisää 🙌 💜😬 Voicella vuodet on olleet mitä huikeimpia, täynnä iloa, naurua ja hienoja työkavereita. Ja NÄÄ tyypit: Anssi ja Jässi on täyttä timanttia ❤️💎❤️ #uusiatuulia #herättäjät #voice #haikeus #omapikkuputiikki @anssi_honkanen @tuottaja_jaaskelainen”

406 Likes, 25 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Yksi mun elämän vaikeimmista päätöksistä kulminoituu tähän päivään, …

406 Likes, 25 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Yksi mun elämän vaikeimmista päätöksistä kulminoituu tähän päivään, sillä jätän radiohommat tältä erää taakseni. Nyt on aika panostaa pitkäaikaisen haaveeni, eli oman liikkeen perustamiseen. Niistä kujeista kerron lähiaikoina lisää 🙌 💜😬 Voicella vuodet on olleet mitä huikeimpia, täynnä iloa, naurua ja hienoja työkavereita. Ja NÄÄ tyypit: Anssi ja Jässi on täyttä timanttia ❤️💎❤️ #uusiatuulia #herättäjät #voice #haikeus #omapikkuputiikki @anssi_honkanen @tuottaja_jaaskelainen”

Noora Hautakangas on Instagram: “Migreeni. Tuo kaikista …

490 Likes, 70 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Migreeni. Tuo kaikista epätoivotuin yllätysvieras, mikä välillä varoittelee …

Noora Hautakangas (@noorahautakangas) • Снимки и …

Noora Hautakangas (@noorahautakangas) • Снимки и видеоклипове в Instagram

❤️hetket’s profile picture. ❤️hetket · Wallu 2 ‘s profile picture.

11,4 хил. последователи, 2501 последвани, 1210 публикации – Вижте снимки и видеоклипове в Instagram от Noora Hautakangas (@noorahautakangas)

Noora Hautakangas on Instagram: “Vielä kerran onnea rakas …

Noora Hautakangas Instagramissa : “Vielä kerran onnea rakas sisko @johannahenriikka 💕💕 #30vuotta #birthdaygirl #ainayhtähauskaa #ystävyys #kuinsisko #tukijaturva #yllätyssynttärit #rakkaatystävät @heidinspire @eevapukkila @muisku1”

260 Likes, 2 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Vielä kerran onnea rakas sisko @johannahenriikka #30vuotta #birthdaygirl …

260 Likes, 2 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Vielä kerran onnea rakas sisko @johannahenriikka 💕💕 #30vuotta #birthdaygirl #ainayhtähauskaa #ystävyys #kuinsisko #tukijaturva #yllätyssynttärit #rakkaatystävät @heidinspire @eevapukkila @muisku1”

Noora Hautakangas on Instagram: “Teetä, työtä ja sympatiaa …

Noora Hautakangas Instagramissa : “Teetä, työtä ja sympatiaa☕️ @relovelifestyle”

147 Likes, 1 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Teetä, työtä ja sympatiaa ☕️ @relovelifestyle”

147 Likes, 1 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Teetä, työtä ja sympatiaa☕️ @relovelifestyle”

noorahautakangas – Instagram

394 Likes, 16 Comments – Noora Hautakangas (@noorahautakangas) on Instagram: “Multa kysyttiin, että miten paljon pelottaa uuden liikkeen avaaminen.

Keywords: noora hautakangas instagram, raine hautakangas instagram