Natalia oona instagram

Natalia Cerný (@nataliaoona) • Instagram photos and videos

29.8k Followers, 658 Following, 2577 Posts – See Instagram photos and videos from Natalia Cerný (@nataliaoona)

Natalia Cerný (@nataliaoona) • Instagram photos and videos

29.8k Followers, 656 Following, 2576 Posts – See Instagram photos and videos …

Natalia Cerný on Instagram: “ ? Pohdin pitkään millasen …

Natalia Cerný Instagramissa : “💖💙👶🏼? Pohdin pitkään millasen julkistuksen tekisin vauvan sukupuolesta (siks on kestäny). Kuvattiin silloin samana päivänä heti ultran jälkeen tää video perheenjäsenille jotka on ulkomailla, jota ei todellakaan ollu tarkotus julkasta muille. Lopulta päädyin siihen, että ehkä sit kuitenki tää, meitä aika hyvin kuvastava, vähän kiusallinen video on paras 😄 Pyyhkäse videoon 💖💙”

2635 Likes, 121 Comments – Natalia Cerný (@nataliaoona) on Instagram: “ ? Pohdin pitkään millasen julkistuksen tekisin vauvan sukupuolesta (siks on …

2,635 Likes, 121 Comments – Natalia Cerný (@nataliaoona) on Instagram: “💖💙👶🏼? Pohdin pitkään millasen julkistuksen tekisin vauvan sukupuolesta (siks on kestäny). Kuvattiin silloin samana päivänä heti ultran jälkeen tää video perheenjäsenille jotka on ulkomailla, jota ei todellakaan ollu tarkotus julkasta muille. Lopulta päädyin siihen, että ehkä sit kuitenki tää, meitä aika hyvin kuvastava, vähän kiusallinen video on paras 😄 Pyyhkäse videoon 💖💙”

Meiän pieni Victoria Vivien ❤️ eli kavereiden kesken Vivi. Ei

Natalia Cerný on Instagram: “Meiän pieni Victoria Vivien 👶🏼❤️ eli kavereiden kesken Vivi.Ei tässä tilanteessa päästy järjestämään nimiäisiä niin tässä poikaystäväni kirjottama teksti Vivin nimen takaa:”Kun saatiin tietää raskaudesta mun isoäidin, Victorian, syntymäpäivänä ei nimeä mahdolliselle tytölle tarvinnut miettiä kahta kertaa. Pian mun ja Natan tavattua menehtyneelle ”Safta Vicky”lle ei riittänyt, että kasvatti 5 kauniisti sanottuna menevää poikaa ja 2 tyttöä, Vicky otti kotiinsa myös 20 perheetöntä lasta ja kasvatti heidätkin ominaan. Paettuaan toisen maailmansodan jälkeen Marokosta Israeliin ja menetettyä ensimmäisen aviomiehensä, Vicky löysi Itävallasta tulleen isoisäni, Haimin. Vicky ei välittänyt sen ajan perinteistä, ettei Euroopan juutalaisten ja Sefardijuutalaisten kuulunut sekoittua eikä välittänyt siitä, ettei juutalaisten ja arabien kuulunut asua samoissa naapurustoissa, vaan asui siitä huolimatta ainoana juutalaisperheenä Jerusalemin arabinaapurustossa. Meidän pikku Victoria saa onneksi eteensä avoimemman ja osittain mutkattomamman maailman eikä toivottavasti joudu samanlaisten päätösten eteen kuin isoisoäitinsä. Meidän Viviltä en toivo muuta kuin samanlaista rohkeutta kulkea omaa tietä ja kunnioitusta ympärillä olevia ihmisiä kohtaan. Meidän tehtävä Natan kanssa on tarjota tähän puitteet ja esimerkki.””

3151 Likes, 133 Comments – Natalia Cerný (@nataliaoona) on Instagram: “Meiän pieni Victoria Vivien ❤️ eli kavereiden kesken Vivi.

3,150 Likes, 133 Comments – Natalia Cerný (@nataliaoona) on Instagram: “Meiän pieni Victoria Vivien 👶🏼❤️ eli kavereiden kesken Vivi.Ei tässä tilanteessa päästy järjestämään nimiäisiä niin tässä poikaystäväni kirjottama teksti Vivin nimen takaa:”Kun saatiin tietää raskaudesta mun isoäidin, Victorian, syntymäpäivänä ei nimeä mahdolliselle tytölle tarvinnut miettiä kahta kertaa. Pian mun ja Natan tavattua menehtyneelle ”Safta Vicky”lle ei riittänyt, että kasvatti 5 kauniisti sanottuna menevää poikaa ja 2 tyttöä, Vicky otti kotiinsa myös 20 perheetöntä lasta ja kasvatti heidätkin ominaan. Paettuaan toisen maailmansodan jälkeen Marokosta Israeliin ja menetettyä ensimmäisen aviomiehensä, Vicky löysi Itävallasta tulleen isoisäni, Haimin. Vicky ei välittänyt sen ajan perinteistä, ettei Euroopan juutalaisten ja Sefardijuutalaisten kuulunut sekoittua eikä välittänyt siitä, ettei juutalaisten ja arabien kuulunut asua samoissa naapurustoissa, vaan asui siitä huolimatta ainoana juutalaisperheenä Jerusalemin arabinaapurustossa. Meidän pikku Victoria saa onneksi eteensä avoimemman ja osittain mutkattomamman maailman eikä toivottavasti joudu samanlaisten päätösten eteen kuin isoisoäitinsä. Meidän Viviltä en toivo muuta kuin samanlaista rohkeutta kulkea omaa tietä ja kunnioitusta ympärillä olevia ihmisiä kohtaan. Meidän tehtävä Natan kanssa on tarjota tähän puitteet ja esimerkki.””

nataliaoona Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@nataliaoona Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Natalia Cerný. Helsinki, Finland Founder @diipikskortit Contact: collabs@nataliaoona.com. Stories. Tagged 2,574 Posts 29,898 Followers 656 Following.

Explore @nataliaoona Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Natalia Oona | Natalia Oona

26.2.2022 — Vikalla kolmanneksella huolta aiheutti vauva, joka oli ihan super rauhallinen vatsassa. Mulla oli tälläkin kertaa istukka edessä, joka vaimentaa …

NATALIA OONA on Instagram: “Ready for Paris … – Pinterest

NATALIA OONA on Instagram: “Ready for Paris ✈️ #HMStudioAW16” | Instagram, Instagram posts, Aw16

Apr 7, 2016 – 1159 Likes, 9 Comments – Natalia Oona Cerny (@nataliaoona) on Instagram: “Ready for Paris ✈️ #HMStudioAW16”

Apr 7, 2016 – 1,159 Likes, 9 Comments – Natalia Oona Cerny (@nataliaoona) on Instagram: “Ready for Paris ✈️ #HMStudioAW16”

Natalia Oona (nataliaoona) – Profile | Pinterest

Natalia Oona | Instagram: nataliaoona www.nataliacerny.com.

Natalia Oona | Instagram: nataliaoonawww.nataliacerny.com

Elisa, Alexa ja Triana muuttavat ajatuksesi mammatyylistä

15.2.2021 — Elisa Taskula · Alexa Dagmar · Lue myös · Kenza Zouiten Subosic · Chiara Ferragni · Triana Iglesias · Natalia Oona · Linda Juhola.

Keywords: natalia oona instagram