Mira potkonen instagram

Mira Potkonen (@mirapotkonen) • Instagram photos and videos

7970 Followers, 688 Following, 612 Posts – See Instagram photos and videos from Mira Potkonen (@mirapotkonen)

️Personal Trainer ✔️ – Mira Potkonen on Instagram

628 Likes, 68 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “✔️Personal Trainer ✔️ Vuosi on vierähtänyt ja opinnot tältä osalta suoritettu.

Mira Potkonen on Instagram

Mira Potkonen Instagramissa : “#seurapaitapäiväkotona #seurapaitapaivakotona @tampereen_voimailuseura #tampereenvoimailuseura #koti”

442 Likes, 1 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “#seurapaitapäiväkotona #seurapaitapaivakotona @tampereen_voimailuseura …

442 Likes, 1 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “#seurapaitapäiväkotona #seurapaitapaivakotona @tampereen_voimailuseura #tampereenvoimailuseura #koti”

Mira Potkonen on Instagram: “Viikko vierähtänyt MM …

Mira Potkonen Instagramissa : “Viikko vierähtänyt MM-mitalikahvien merkeissä, sekä perheen ja ystävien kanssa rentoutuen. Olympiapaikka oli kumminkin se tärkein tavoite ja nyt jatkuukin työt, jotta siellä olympiakehässä menestytään. Tässä kohtaa on aika kiittää kaikkia, jotka ovat olleet tavalla tai toisella tukena ja siten mahdollistaneet tavoitteiden täyttymisen ja mahdollisuuden tavoitella lisää. Erittäin iso KIITOS perheeni, ystävät, naapurit, valmentajani Maarit Teuronen, yhteistyökumppanit, Tampereen Voimailuseura, Anna, treenikaverit, Kiriringin kautta tukeneet, Askar sekä Kiitos myös Nyrkkeilyliitolle, Olympiakomitealle ja OKM:lle. @gainomax @gainomaxsuomi @gainomaxse @olympicteamfinland #nokianliikuntakeskus @kahvilanostalgia #fimlab #roadtorio#teamgainomax”

209 Likes, 3 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Viikko vierähtänyt MM-mitalikahvien merkeissä, sekä perheen ja ystävien kanssa …

209 Likes, 4 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Viikko vierähtänyt MM-mitalikahvien merkeissä, sekä perheen ja ystävien kanssa rentoutuen. Olympiapaikka oli kumminkin se tärkein tavoite ja nyt jatkuukin työt, jotta siellä olympiakehässä menestytään. Tässä kohtaa on aika kiittää kaikkia, jotka ovat olleet tavalla tai toisella tukena ja siten mahdollistaneet tavoitteiden täyttymisen ja mahdollisuuden tavoitella lisää. Erittäin iso KIITOS perheeni, ystävät, naapurit, valmentajani Maarit Teuronen, yhteistyökumppanit, Tampereen Voimailuseura, Anna, treenikaverit, Kiriringin kautta tukeneet, Askar sekä Kiitos myös Nyrkkeilyliitolle, Olympiakomitealle ja OKM:lle. @gainomax @gainomaxsuomi @gainomaxse @olympicteamfinland #nokianliikuntakeskus @kahvilanostalgia #fimlab #roadtorio#teamgainomax”

Jälleen huikean hauska olympialeiri takana. Oli meillä taas …

309 Likes, 2 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Jälleen …

Mira Potkonen on Instagram: “Vuoden 2021 …

584 Likes, 18 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Vuoden 2021 sykähdyttävimmän urheiluhetken yleisöäänestys on alkanut.

Mira Potkonen on Instagram: “Nyt on hypätty elämässä …

266 Likes, 29 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Nyt on hypätty elämässä eteenpäin ja jännityksen siivittämänä julkaisua tänne …

Hyvää joulua treenit Oli mahtavaa!! – Instagram

Mira Potkonen Instagramissa : “Hyvää joulua treenit😅😅😅 Oli mahtavaa!!”

295 Likes, 0 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Hyvää joulua treenit Oli mahtavaa!!”

295 Likes, 0 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Hyvää joulua treenit😅😅😅 Oli mahtavaa!!”

Kiitos kutsusta itsenäisyyspäivän vastaanotolle. – Instagram

1579 Likes, 53 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Kiitos kutsusta itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Olen kiitollinen ja ylpeä …

Mira Potkonen on Instagram: “Kiitos Hämeen Liikunta ja …

Mira Potkonen on Instagram: “Kiitos Hämeen Liikunta ja Urheilu tästä palkinnosta! @hameenliikuntajaurheilu @tampereen_voimailuseura @varalaofficial @fimlab @logipa_oy @tavo_oy @gainomaxsuomi @gainomax #teamgainomax @nokianliikuntakeskus @hierojakoulu #nyrkkeily”

749 Likes, 24 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Kiitos Hämeen Liikunta ja Urheilu tästä palkinnosta! @hameenliikuntajaurheilu…”

749 Likes, 24 Comments – Mira Potkonen (@mirapotkonen) on Instagram: “Kiitos Hämeen Liikunta ja Urheilu tästä palkinnosta! @hameenliikuntajaurheilu @tampereen_voimailuseura @varalaofficial @fimlab @logipa_oy @tavo_oy @gainomaxsuomi @gainomax #teamgainomax @nokianliikuntakeskus @hierojakoulu #nyrkkeily”

Keywords: mira potkonen instagram