Laura siemek instagram

Laura Siemek (@laurasiemek) • Instagram photos and videos

3080 Followers, 665 Following, 399 Posts – See Instagram photos and videos from Laura Siemek (@laurasiemek)

Tmi Laura Siemek (@tmilaurasiemek) • Instagram photos and …

Meikit | Kampaukset Tampere ; 23 posts ; 428 followers ; 168 following.

Laura Siemek on Instagram: “Kuva: @mikkoniemiphotography”

864 Likes, 12 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Kuva: …

Laura Siemek (@lsiemek8) • Instagram photos and videos

447 Followers, 1131 Following, 6 Posts – See Instagram photos and videos from Laura Siemek (@lsiemek8)

Laura Siemek on Instagram: “Remember to drink peeps, it’s hot in …

321 Likes, 4 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Remember to drink peeps, it’s hot in here”

Laura Siemek on Instagram: “ ”

Laura Siemek Instagramissa : “📷📷”

16.7.2018 — 406 Likes, 1 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “ ”

406 Likes, 1 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “📷📷”

Laura Siemek on Instagram: “Kun oli vielä julkaisukelpoinen …

Laura Siemek Instagramissa : “Kun oli vielä julkaisukelpoinen happi, mut oli kiva day 1 ja jospa tänään vielä jaksais, onneks taktikoija taktikoi myös maanantain vapaapäiväks ni on aikaa toipua”

430 Likes, 3 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Kun oli vielä julkaisukelpoinen happi, mut oli kiva day 1 ja jospa tänään vielä jaksais, …

430 Likes, 3 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Kun oli vielä julkaisukelpoinen happi, mut oli kiva day 1 ja jospa tänään vielä jaksais, onneks taktikoija taktikoi myös maanantain vapaapäiväks ni on aikaa toipua”

Laura Siemek on Instagram: “Kuukausi sitten meidät meinas …

422 Likes, 13 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Kuukausi sitten meidät meinas kohdata suuri suru kun Pönsille varattiin jo aika …

Laura Siemek on Instagram: “Tänään oli meidän …

Laura Siemek on Instagram: “Tänään oli meidän ensiesiintyminen finaalikymmenikkönä Ratina Fashion Day -tapahtumassa. Aika tarkalleen 12 tuntia sitten mä lähdin aamulla kotoa ja nyt istahdin takasin tähän sohvalle, mut ei hitto miten hieno päivä takana! Huikee uus kokemus taas taskussa. Kiitos @kauppakeskus_ratina ja teidän liikkeet, omalta osaltani kiitän isosti @pazfinland @changesuomi ja @sisustuslili että sain esitellä teidän syksyn muotia. Kiitokset @succee.fi tapahtumasta, @kaisa_lofgren ammattitaitoisesta juonnosta ja ohjeista ja @sivisabine isosta tuesta verhon toisella puolella, myös teidän Sallalle iso hali! Meillä oli myös ihanat meikkaajat jotka meidän nassujen lisäks huolehti myös mahtavasti DJ-hommasta takahuoneessa, hali myös teille ❤️ @hairlekiiniratina käy kiittäminen meidän upeista kiharoista (jotka muuten jopa mun hiuksissa pysyi koko päivän!) Ja tietysti @misstampere, sillä ilman teitä ei olis ekassa kuvassa näitä kymmentä naamaa kipuamassa kohti unelmaa ❤️ tää likka painuu kylpyyn ja kissa kainalossa sänkyyn än yy tee nyt! ..#kauppakeskusratina #ratina #meidänratina #misstampere #misstampere2018 #succee #succeetapahtumatalo”

25.8.2018 — 357 Likes, 11 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Tänään oli meidän ensiesiintyminen finaalikymmenikkönä Ratina Fashion …

357 Likes, 11 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Tänään oli meidän ensiesiintyminen finaalikymmenikkönä Ratina Fashion Day -tapahtumassa. Aika tarkalleen 12 tuntia sitten mä lähdin aamulla kotoa ja nyt istahdin takasin tähän sohvalle, mut ei hitto miten hieno päivä takana! Huikee uus kokemus taas taskussa. Kiitos @kauppakeskus_ratina ja teidän liikkeet, omalta osaltani kiitän isosti @pazfinland @changesuomi ja @sisustuslili että sain esitellä teidän syksyn muotia. Kiitokset @succee.fi tapahtumasta, @kaisa_lofgren ammattitaitoisesta juonnosta ja ohjeista ja @sivisabine isosta tuesta verhon toisella puolella, myös teidän Sallalle iso hali! Meillä oli myös ihanat meikkaajat jotka meidän nassujen lisäks huolehti myös mahtavasti DJ-hommasta takahuoneessa, hali myös teille ❤️ @hairlekiiniratina käy kiittäminen meidän upeista kiharoista (jotka muuten jopa mun hiuksissa pysyi koko päivän!) Ja tietysti @misstampere, sillä ilman teitä ei olis ekassa kuvassa näitä kymmentä naamaa kipuamassa kohti unelmaa ❤️ tää likka painuu kylpyyn ja kissa kainalossa sänkyyn än yy tee nyt! ..#kauppakeskusratina #ratina #meidänratina #misstampere #misstampere2018 #succee #succeetapahtumatalo”

Mitä puolalainen teki liikenteessä? . Se kurwaili – Instagram

Laura Siemek Instagramissa : “Mitä puolalainen teki liikenteessä? .Se kurwaili”

26.1.2019 — 645 Likes, 20 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Mitä puolalainen teki liikenteessä? . Se kurwaili”

645 Likes, 20 Comments – Laura Siemek (@laurasiemek) on Instagram: “Mitä puolalainen teki liikenteessä? .Se kurwaili”

Keywords: laura siemek instagram