Lassi etelätalo instagram

Lassi Etelätalo (@lassilihas) • Instagram photos and videos

4640 Followers, 158 Following, 90 Posts – See Instagram photos and videos from Lassi Etelätalo (@lassilihas)

Lassi Etelätalo on Instagram: “30 years and still going strong …

Lassi Etelätalo Instagramissa : “30 years and still going strong and feeling like 13!! Kyproksen “lomalla” with @titaanipanda ja @teotimotei #javelinthrow #javelin #keihäänheitto #cyprus🇨🇾”

129 Likes, 0 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “30 years and still going strong and feeling like 13!

129 Likes, 0 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “30 years and still going strong and feeling like 13!! Kyproksen “lomalla” with @titaanipanda ja @teotimotei #javelinthrow #javelin #keihäänheitto #cyprus🇨🇾”

Lassi Etelätalo on Instagram: “Nyt kaikki maistamaan …

Lassi Etelätalo Instagramissa : “Nyt kaikki maistamaan @barplayjoensuu hun mun suunnittelemaa “Aki” – burgeria! Seuraava #Katajankovin -haaste on siis se, että käytiin @jonikarvinen kanssa suunnittelemassa lempiburgerit ja kumpaa myydään viikon aikana enemmän, voittaa. #joensuunkataja @katajayu #motonetgp #motonetgpjoensuu #yleisurheilu #keihäänheitto #parasburgeri #burgerihaaste”

108 Likes, 1 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Nyt kaikki maistamaan @barplayjoensuu hun mun suunnittelemaa “Aki” – burgeria!

108 Likes, 1 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Nyt kaikki maistamaan @barplayjoensuu hun mun suunnittelemaa “Aki” – burgeria! Seuraava #Katajankovin -haaste on siis se, että käytiin @jonikarvinen kanssa suunnittelemassa lempiburgerit ja kumpaa myydään viikon aikana enemmän, voittaa. #joensuunkataja @katajayu #motonetgp #motonetgpjoensuu #yleisurheilu #keihäänheitto #parasburgeri #burgerihaaste”

Lassi Etelätalo on Instagram: “Nyt on viimeisetkin reenit tehty …

402 Likes, 8 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Nyt on viimeisetkin reenit tehty ennen matkustamista valmistautumisleirille rapakon …

Pitihän se pakollinen saliposeerauskuva ottaa tänään reenien …

Lassi Etelätalo Instagramissa : “Pitihän se pakollinen saliposeerauskuva ottaa tänään reenien yhteydessä! #keihäskommuuni #olymppialeiri #kuumatonkuumia”

51 Likes, 4 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Pitihän se pakollinen saliposeerauskuva ottaa tänään reenien yhteydessä!

51 Likes, 5 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Pitihän se pakollinen saliposeerauskuva ottaa tänään reenien yhteydessä! #keihäskommuuni #olymppialeiri #kuumatonkuumia”

Kausi on ollut pitkä, mutta tänään vielä kerran ALL IN! Dohan …

Lassi Etelätalo Instagramissa : “Kausi on ollut pitkä, mutta tänään vielä kerran ALL IN! Dohan MM-finaali kello 19.55! 💪🦁”

423 Likes, 36 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Kausi on ollut pitkä, mutta tänään vielä kerran ALL IN! Dohan MM-finaali kello 19.55!

423 Likes, 36 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Kausi on ollut pitkä, mutta tänään vielä kerran ALL IN! Dohan MM-finaali kello 19.55! 💪🦁”

Lassi Etelätalo on Instagram: “Katseet eteenpäin kohti pitkiä …

708 Likes, 37 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Katseet eteenpäin kohti pitkiä kaaria! Tänään on se päivä, mitä on odotettu pitkään!

Lassi Etelätalo on Instagram: “NBA-finaalien innoittamana …

101 Likes, 5 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “NBA-finaalien innoittamana kävin kokeilemassa miten heitot uppoaa, ja ihan hyvinhän ne …

Lassi Etelätalo on Instagram: “Tästä se lähtee. Nyt selvitetään …

Lassi Etelätalo Instagramissa : “Tästä se lähtee. Nyt selvitetään kumpi on #Katajankovin, @lassilihas vai @jonikarvinen. Haastevideoita julkaistaan somessa ja kisa huipentuu Joensuun Motonet gp:ssä 4.7, jossa vastaan asettuu myös muita maailman kärkiheittäjiä kuten Jakub Vadlejch ja Petr Frydrych!”

73 Likes, 2 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Tästä se lähtee. Nyt selvitetään kumpi on #Katajankovin, @lassilihas vai @jonikarvinen.

73 Likes, 2 Comments – Lassi Etelätalo (@lassilihas) on Instagram: “Tästä se lähtee. Nyt selvitetään kumpi on #Katajankovin, @lassilihas vai @jonikarvinen. Haastevideoita julkaistaan somessa ja kisa huipentuu Joensuun Motonet gp:ssä 4.7, jossa vastaan asettuu myös muita maailman kärkiheittäjiä kuten Jakub Vadlejch ja Petr Frydrych!”

Lassi Etelätalo (@LassiLihas) / Twitter

Just posted a photo @ Lane Community College. instagram.com. Lassi Etelätalo (@lassilihas) • Instagram photos and videos. 1. 1. 5. Lassi Etelätalo.

Keywords: lassi etelätalo instagram