Kira kosonen instagram

Kira Kosonen (@kira_kosonen) • Instagram photos and videos

35.7k Followers, 868 Following, 2292 Posts – See Instagram photos and videos from Kira Kosonen (@kira_kosonen)

Kira Kosonen (@kira_kosonen) • Instagram photos and videos

35.8k Followers, 867 Following, 2290 Posts – See Instagram photos and videos …

Kira Kosonen on Instagram: “Miks mä en oo tajunnut …

541 Likes, 3 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Miks mä …

Kira Kosonen on Instagram: “Good day today #tahdon”

436 Likes, 0 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Good day …

Kira Kosonen on Instagram

Kira Kosonen Instagramissa : “Oon nyt kesästä saakka testannut muutamia @bluelagoonbeauty hoitoja, kuten #yumilashes ripsien kestotaivutuksen, ripsien ja kulmien kestovärjäyksen, #shellac kynsien kestolakkauksen (hellävaraisempi kynsille kuin perinteinen geelilakkaus) sekä sokerointeja! Oon ollut super tyytyväinen kaikkeen, joten ilo mielin jatkan yhteistyötä nyt myös tästä eteenpäin. Oon myös löytänyt oman luottotekijän Kolmikulman toimipisteestä 🙏🏻💫 Kiitos siis #bluelagoonbeauty ja Riikka O. että teette elämästä vähän helpompaa. Varsinkin reissujen kannalta tää on ollut mulle todella iso ilo ja etu! #yhteistyö #hoidotsaatu”

836 Likes, 11 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Oon nyt kesästä saakka testannut muutamia @bluelagoonbeauty hoitoja, kuten #yumilashes …

836 Likes, 11 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Oon nyt kesästä saakka testannut muutamia @bluelagoonbeauty hoitoja, kuten #yumilashes ripsien kestotaivutuksen, ripsien ja kulmien kestovärjäyksen, #shellac kynsien kestolakkauksen (hellävaraisempi kynsille kuin perinteinen geelilakkaus) sekä sokerointeja! Oon ollut super tyytyväinen kaikkeen, joten ilo mielin jatkan yhteistyötä nyt myös tästä eteenpäin. Oon myös löytänyt oman luottotekijän Kolmikulman toimipisteestä 🙏🏻💫 Kiitos siis #bluelagoonbeauty ja Riikka O. että teette elämästä vähän helpompaa. Varsinkin reissujen kannalta tää on ollut mulle todella iso ilo ja etu! #yhteistyö #hoidotsaatu”

Kira Kosonen on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö …

Kira Kosonen on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @apetina_suomi Huomenna 1.10. vietetään maailmanlaajuista kasvisruokapäivää ja sen kunniaksi olisi tarkoitus vähän Live-kokkailla täällä Instagramin puolella! Resepti on yksi oman arjen vakkareista… juustoinen tomaatti-pinaattipasta pannulla 🍅🔥Tämä annos on saanut inspiraationsa legendaarisesta uunifetapastasta, mutta on tietynlainen pikatie onneen ilman odottelua! Super helppo ja nopea valmistaa joko yhdelle tai usemmalle ruokailijalle 👌🏻 Live alkaa huomenna klo: 20.00 ja jos liityt mukaan kokkailuun niin katso, että sinulta löytyy kotoota:200g mitä tahansa pastaa (ekstra proteiinia saat esim. kikherne- tai papupastasta)1/2 pakettia kirsikkatomaattejaIso kourallinen baby pinaattia2 valkosipulinkynttä1-2 tl sambal oelek chilitahnaa / tai vaihtoehtoisesti tomaattipyrettä ja chilihiutaleita1 paketti Apetina Original -juustoa OliiviöljyäSuolaa & Pippuria#apetina #ahmikasviksia”

553 Likes, 1 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @apetina_suomi Huomenna 1.10. vietetään maailmanlaajuista …

553 Likes, 1 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @apetina_suomi Huomenna 1.10. vietetään maailmanlaajuista kasvisruokapäivää ja sen kunniaksi olisi tarkoitus vähän Live-kokkailla täällä Instagramin puolella! Resepti on yksi oman arjen vakkareista… juustoinen tomaatti-pinaattipasta pannulla 🍅🔥Tämä annos on saanut inspiraationsa legendaarisesta uunifetapastasta, mutta on tietynlainen pikatie onneen ilman odottelua! Super helppo ja nopea valmistaa joko yhdelle tai usemmalle ruokailijalle 👌🏻 Live alkaa huomenna klo: 20.00 ja jos liityt mukaan kokkailuun niin katso, että sinulta löytyy kotoota:200g mitä tahansa pastaa (ekstra proteiinia saat esim. kikherne- tai papupastasta)1/2 pakettia kirsikkatomaattejaIso kourallinen baby pinaattia2 valkosipulinkynttä1-2 tl sambal oelek chilitahnaa / tai vaihtoehtoisesti tomaattipyrettä ja chilihiutaleita1 paketti Apetina Original -juustoa OliiviöljyäSuolaa & Pippuria#apetina #ahmikasviksia”

Kira Kosonen on Instagram

Kira Kosonen Instagramissa : “Kaupallinen yhteistyö @vaasan_leipomot Nyt on uutuus, joka on NIIN tervetullut meidän keittiöön 🤩 RAKASTAN Aasian makumaailmaa ja erityisesti erilaiset Bao Bunit ovat tehneet minuun maailmalla vaikutuksen niin Koreassa, Kiinassa, Thaimaassa kuin Japanissa. Nyt Vaasan on tuonut Bao Bunit kauppojen hyllyille myös tänne! The Bao Bun on aasialainen höyrytettävä sämpylä, jonka voit täyttää haluamaasi tapaan, joko lihalla, kalalla tai kasviksilla 🧡 Me teimme näitä porukalla mökillä ja täytteiksi väsättiin flank steak -pihviä aasialaisittain, rapeaa kaalisalaattia, chilimajoneesia, etikkaisia hölskykurkkuja sekä korianteria. Reseptit täytteisiin nyt IG stoorissa! Olen fiilistellyt myös kolleegoideni reseptejä tämän lanseerauksen osilta ja seuraavana testissä on ainakin @juliatoivola crispy chicken bunit 😋 Nam nam nam. #vaasanstreetfood #kotiuskottavaakaturuokaa #baobun”

629 Likes, 6 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @vaasan_leipomot Nyt on uutuus, joka on NIIN tervetullut meidän…”

629 Likes, 6 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @vaasan_leipomot Nyt on uutuus, joka on NIIN tervetullut meidän keittiöön 🤩 RAKASTAN Aasian makumaailmaa ja erityisesti erilaiset Bao Bunit ovat tehneet minuun maailmalla vaikutuksen niin Koreassa, Kiinassa, Thaimaassa kuin Japanissa. Nyt Vaasan on tuonut Bao Bunit kauppojen hyllyille myös tänne! The Bao Bun on aasialainen höyrytettävä sämpylä, jonka voit täyttää haluamaasi tapaan, joko lihalla, kalalla tai kasviksilla 🧡 Me teimme näitä porukalla mökillä ja täytteiksi väsättiin flank steak -pihviä aasialaisittain, rapeaa kaalisalaattia, chilimajoneesia, etikkaisia hölskykurkkuja sekä korianteria. Reseptit täytteisiin nyt IG stoorissa! Olen fiilistellyt myös kolleegoideni reseptejä tämän lanseerauksen osilta ja seuraavana testissä on ainakin @juliatoivola crispy chicken bunit 😋 Nam nam nam. #vaasanstreetfood #kotiuskottavaakaturuokaa #baobun”

Kira Kosonen on Instagram: “Näiden ”pyörähdä vähän” kuvien …

763 Likes, 7 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Näiden …

foodmarketherkku – Kira Kosonen on Instagram

Kira Kosonen Instagramissa : “Kaupallinen yhteistyö @foodmarketherkku | On tullut tehtyä ihan luvattoman paljon ruokaa itse nyt kotona, josta syystä valmis ateria tuntuu kyllä todella luksukselta ja vitsit mikä vinkki mulla onkaan teille sitä varten! 🤩 Michelin-tähden ravintola Demo on nimittäin suunnitellut Food Market Herkulle huikeita #takeaway annoksia, jotka ovat saatavilla nyt toukokuun ajan Helsingin Herkusta sekä Herkun verkkokaupasta kotiinkuljetuksella koko pääkaupunkiseudulle 🙌🏻 Maailman helpoin tapa järjestää vaikka ihana #datenight kotona ❤️ Ostin annosten lisäksi vielä vähän juustoja jälkkäriksi Herkun juustotiskiltä, jäätelöä, marjoja sekä pienen sivusalaatin ainekset ja vitsit mikä ateriakokonaisuus tästä tulikin. Oma Demo lemppari oli ehdottomasti glaseerattu naudan poski porkkana chutneylla (9.00€) -> niin suussa sulavaa ja mureaa 🤤 kun taas mieheni lemppari oli ankankoipiconfit tryffelillä maustetulla varhaiskaalilla (19,50€)👌🏻👌🏻 Kurkkaa stooreista lisää jos kiinnostuit! #foodmarketherkku #herkumpiverkkokauppa #herkunverkkokauppa #herkkukauppa”

752 Likes, 0 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @foodmarketherkku | On tullut tehtyä ihan luvattoman paljon ruokaa …

751 Likes, 0 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @foodmarketherkku | On tullut tehtyä ihan luvattoman paljon ruokaa itse nyt kotona, josta syystä valmis ateria tuntuu kyllä todella luksukselta ja vitsit mikä vinkki mulla onkaan teille sitä varten! 🤩 Michelin-tähden ravintola Demo on nimittäin suunnitellut Food Market Herkulle huikeita #takeaway annoksia, jotka ovat saatavilla nyt toukokuun ajan Helsingin Herkusta sekä Herkun verkkokaupasta kotiinkuljetuksella koko pääkaupunkiseudulle 🙌🏻 Maailman helpoin tapa järjestää vaikka ihana #datenight kotona ❤️ Ostin annosten lisäksi vielä vähän juustoja jälkkäriksi Herkun juustotiskiltä, jäätelöä, marjoja sekä pienen sivusalaatin ainekset ja vitsit mikä ateriakokonaisuus tästä tulikin. Oma Demo lemppari oli ehdottomasti glaseerattu naudan poski porkkana chutneylla (9.00€) -> niin suussa sulavaa ja mureaa 🤤 kun taas mieheni lemppari oli ankankoipiconfit tryffelillä maustetulla varhaiskaalilla (19,50€)👌🏻👌🏻 Kurkkaa stooreista lisää jos kiinnostuit! #foodmarketherkku #herkumpiverkkokauppa #herkunverkkokauppa #herkkukauppa”

Kira Kosonen on Instagram: “Future Mr. & Mrs. Lindbohm ”

27.8.2022 — 13.6k Likes, 489 Comments – Kira Kosonen (@kira_kosonen) on Instagram: “Future Mr. & Mrs. Lindbohm ”

Keywords: kira kosonen instagram