Karita tykkä instagram

KARITA TYKKÄ (@karitatykka) • Instagram photos and videos

74.3k Followers, 2997 Following, 3426 Posts – See Instagram photos and videos from KARITA TYKKÄ (@karitatykka)

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Rakkaat ❤️ elämäni miehet …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Rakkaat ❤️ elämäni miehet.Päivänsankari löytyy kuvan etualalta – hän, joka ei näkyvyyttä kaipaile tai somesta perusta. Onnea rakas. Ihana vanhentua ja kulkea kanssasi – juhlia syntymäpäivääsi, nyt 17:ttä kertaa, jos laskin oikein…Onnea, terveyttä, iloa ja rakkautta – kaikkea parasta nyt ja tulevassa. ❤️ rakastan sinua”

3310 Likes, 55 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Rakkaat ❤️ elämäni miehet. Päivänsankari löytyy kuvan etualalta – hän, …

3,309 Likes, 55 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Rakkaat ❤️ elämäni miehet.Päivänsankari löytyy kuvan etualalta – hän, joka ei näkyvyyttä kaipaile tai somesta perusta. Onnea rakas. Ihana vanhentua ja kulkea kanssasi – juhlia syntymäpäivääsi, nyt 17:ttä kertaa, jos laskin oikein…Onnea, terveyttä, iloa ja rakkautta – kaikkea parasta nyt ja tulevassa. ❤️ rakastan sinua”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Blogi päivitetty. Nyt puhutaan …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Blogi päivitetty. Nyt puhutaan rakkaudesta, parisuhteesta ja avioliitosta… Miten meillä menee? Suora linkki Rakkaudella, Karita -blogiin löytyy profiilista. .❤️ Karita”

835 Likes, 23 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Blogi päivitetty. Nyt puhutaan rakkaudesta, parisuhteesta ja avioliitosta.

835 Likes, 23 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Blogi päivitetty. Nyt puhutaan rakkaudesta, parisuhteesta ja avioliitosta… Miten meillä menee? Suora linkki Rakkaudella, Karita -blogiin löytyy profiilista. .❤️ Karita”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “ÄITI, minulla on niin suunnaton …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “ÄITI, minulla on niin suunnaton ikävä sinua ❤️. Sydämeni on pieninä murusina, vaikka tiedän, että nyt sinulla on kaikki hyvin ja voit taas hengittää vapaasti.Meidän tänne jääneiden on vaikea päästää irti, edes hengittää – suuri tyhjyys on vallannut tilan… Niin paljosta olen sinulle kiitollinen ja sinusta luojaa päivittäin kiittänyt – mikä onni ja etuoikeus oli saada sinut äidikseni. Taistelit urheasti loppuun saakka, et valittanut tai katkeroitunut edes bulpaarisen ALS diagnoosin edessä, halusit elää ja rakastit elämää. Et tehnyt kärpäsellekään pahaa, olit aina läsnä ja lämmin, herkkä ja aina saatavilla jos tarvitsin sinua. Sairauden vuoksi en ole pitkään aikaan voinut soittaa kysyäkseni neuvoa milloin mihinkin kysymykseen, mutta olen voinut katsoa silmiisi, pitää kädestä ja halata – enää en voi tehdä niin. Meillä kaikilla on niin suuri ikävä sinua ja elämä ilman sinua tuntuu juuri nyt niin hankalalta. Askel kerrallaan menemme eteenpäin ja lupaan, että siskoni Katjan kanssa pidämme huolta elämäsi rakkaudesta, ISÄSTÄ, joka kulki kanssasi viimeiseen hengenvetoon saakka. ❤️Tiedän, ettei sielu kuole koskaan, se ei silti lohduta juuri nyt. Lepää rauhassa ÄITI – rakastan sinua, me tapaamme vielä. ❤️”

11.3k Likes, 2371 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “ÄITI, minulla on niin suunnaton ikävä sinua ❤️. Sydämeni on pieninä murusina, …

11K Likes, 2,370 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “ÄITI, minulla on niin suunnaton ikävä sinua ❤️. Sydämeni on pieninä murusina, vaikka tiedän, että nyt sinulla on kaikki hyvin ja voit taas hengittää vapaasti.Meidän tänne jääneiden on vaikea päästää irti, edes hengittää – suuri tyhjyys on vallannut tilan… Niin paljosta olen sinulle kiitollinen ja sinusta luojaa päivittäin kiittänyt – mikä onni ja etuoikeus oli saada sinut äidikseni. Taistelit urheasti loppuun saakka, et valittanut tai katkeroitunut edes bulpaarisen ALS diagnoosin edessä, halusit elää ja rakastit elämää. Et tehnyt kärpäsellekään pahaa, olit aina läsnä ja lämmin, herkkä ja aina saatavilla jos tarvitsin sinua. Sairauden vuoksi en ole pitkään aikaan voinut soittaa kysyäkseni neuvoa milloin mihinkin kysymykseen, mutta olen voinut katsoa silmiisi, pitää kädestä ja halata – enää en voi tehdä niin. Meillä kaikilla on niin suuri ikävä sinua ja elämä ilman sinua tuntuu juuri nyt niin hankalalta. Askel kerrallaan menemme eteenpäin ja lupaan, että siskoni Katjan kanssa pidämme huolta elämäsi rakkaudesta, ISÄSTÄ, joka kulki kanssasi viimeiseen hengenvetoon saakka. ❤️Tiedän, ettei sielu kuole koskaan, se ei silti lohduta juuri nyt. Lepää rauhassa ÄITI – rakastan sinua, me tapaamme vielä. ❤️”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “ – ei muuta. Karita”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “💛 – ei muuta.Karita”

1649 Likes, 25 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “ – ei muuta. … Tänään rakkaudella Karita podcastissa puhutaan ruokavaliosta, …

1,648 Likes, 25 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “💛 – ei muuta.Karita”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Minä ja hän – ❤️”

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Minä ja hän – ❤️”

18.2.2020 — 2542 Likes, 67 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Minä ja hän – ❤️”

2,541 Likes, 67 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Minä ja hän – ❤️”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Olen kiitollinen että saan olla …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Olen kiitollinen että saan olla äiti, että hän valitsi minut äidikseen. Mitään suurempaa onnen tunnetta en ole kokenut, kuin hetken, jolloin ensimmäisen kerran kohtasimme. Mikä ihaninta, jo ensi katseeltamme olimme tuttuja toisillemme – olinhan tutustunut häneen yhdeksän kuukauden ajan. Sama vahva yhteys on meillä edelleen…Minua on siunattu myös huikealla äidillä. Olemme kaikki, minä, Luca ja äitini, hyvin samanlaisia, mutta samaan aikaan myös kovin erilaisia. Kaikista ihanista yhteisistä ja yksilöllisistä piirteistä huolimatta, tai ehkä juuri niiden vuoksi, meillä on erityinen yhteys – sanoja ei tarvita, katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Äiti, rakastan sinua ❤️ Blogissa äitienpäivän kirjoitus – suoran linkin löydät biosta. Iloa, valoa ja onnea kaikille — myös niille, joille ei lasta ole suotu tai jotka niitä eivät halua. ❤️”

2665 Likes, 32 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Olen kiitollinen että saan olla äiti, että hän valitsi minut äidikseen.

2,664 Likes, 32 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Olen kiitollinen että saan olla äiti, että hän valitsi minut äidikseen. Mitään suurempaa onnen tunnetta en ole kokenut, kuin hetken, jolloin ensimmäisen kerran kohtasimme. Mikä ihaninta, jo ensi katseeltamme olimme tuttuja toisillemme – olinhan tutustunut häneen yhdeksän kuukauden ajan. Sama vahva yhteys on meillä edelleen…Minua on siunattu myös huikealla äidillä. Olemme kaikki, minä, Luca ja äitini, hyvin samanlaisia, mutta samaan aikaan myös kovin erilaisia. Kaikista ihanista yhteisistä ja yksilöllisistä piirteistä huolimatta, tai ehkä juuri niiden vuoksi, meillä on erityinen yhteys – sanoja ei tarvita, katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Äiti, rakastan sinua ❤️ Blogissa äitienpäivän kirjoitus – suoran linkin löydät biosta. Iloa, valoa ja onnea kaikille — myös niille, joille ei lasta ole suotu tai jotka niitä eivät halua. ❤️”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Saan kaikenlaisia viestejä …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Saan kaikenlaisia viestejä, suurin osa aivan ihania, jotka saavat hymyilemään. Joukossa on myös heitä, joilla on paha olla…Omien tunteitaan ei osata käsitellä ja luullaan että toisen haukkuminen, arvostelu, lyttääminen ja muu toisi itselleen paremman olon, tekisi kenties maailmasta reilumman tai ainoastaaan toivoo, että minuun sattuisi ja saisi kärsimyksistäni mielihyvää. Ja kyllä, sattuuhan se, vaikkei se ole kuin toisen mielipide. Sitä arvostelu, kateus ja vertailu ovat – ainoastaan toisen mielipide, ei muuta. Mutta kun ladellaan hyvin henkilökohtaisia asioita ja arvostellaan tietämättä oikeasta tilanteesta tai henkilöstä yhtään mitään, voi jokainen kohdallaan miettiä miltä tuntuu.Halusin sanoa tämän, sillä etenkin nuorten tyttöjen joukossa voi kohdata tätä paljon… ja koska oma identiteettinsä ei ole vielä edes kunnolla muodostunut, voi näillä olla suuri negatiivinen vaikutus… Kun seuraavan kerran saat osaksesi jotakin ikävää, sinua loukataan, henkisesti pahoinpidellään tai haukutaan, muista, ettet se ole sinä – ainoastaan jonkun polultaan eksyneen, pelon ohjaaman ajatus ja mielipide, jolla ei ole mitään tekemistä kanssasi, ainoastaan sanojan itsensä. Ja jos olet se, joka aikoo juuri kirjoittaa, mieti vielä – tiedätkö todella mistä puhut ja tunnetko koko todellisen tilanteen? Suosittelen, että jos ei ole mitään rakentavaa tai hyvää sanottavaa, jätä sanomatta. ❤️Karita..#äläkiusaa #arvostelu #arvostaitseäsi #sinäriität #doyou #dontjudge #judgementdetox”

2312 Likes, 128 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Saan kaikenlaisia viestejä, suurin osa aivan ihania, jotka saavat hymyilemään.

2,310 Likes, 128 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Saan kaikenlaisia viestejä, suurin osa aivan ihania, jotka saavat hymyilemään. Joukossa on myös heitä, joilla on paha olla…Omien tunteitaan ei osata käsitellä ja luullaan että toisen haukkuminen, arvostelu, lyttääminen ja muu toisi itselleen paremman olon, tekisi kenties maailmasta reilumman tai ainoastaaan toivoo, että minuun sattuisi ja saisi kärsimyksistäni mielihyvää. Ja kyllä, sattuuhan se, vaikkei se ole kuin toisen mielipide. Sitä arvostelu, kateus ja vertailu ovat – ainoastaan toisen mielipide, ei muuta. Mutta kun ladellaan hyvin henkilökohtaisia asioita ja arvostellaan tietämättä oikeasta tilanteesta tai henkilöstä yhtään mitään, voi jokainen kohdallaan miettiä miltä tuntuu.Halusin sanoa tämän, sillä etenkin nuorten tyttöjen joukossa voi kohdata tätä paljon… ja koska oma identiteettinsä ei ole vielä edes kunnolla muodostunut, voi näillä olla suuri negatiivinen vaikutus… Kun seuraavan kerran saat osaksesi jotakin ikävää, sinua loukataan, henkisesti pahoinpidellään tai haukutaan, muista, ettet se ole sinä – ainoastaan jonkun polultaan eksyneen, pelon ohjaaman ajatus ja mielipide, jolla ei ole mitään tekemistä kanssasi, ainoastaan sanojan itsensä. Ja jos olet se, joka aikoo juuri kirjoittaa, mieti vielä – tiedätkö todella mistä puhut ja tunnetko koko todellisen tilanteen? Suosittelen, että jos ei ole mitään rakentavaa tai hyvää sanottavaa, jätä sanomatta. ❤️Karita..#äläkiusaa #arvostelu #arvostaitseäsi #sinäriität #doyou #dontjudge #judgementdetox”

KARITA TYKKÄ on Instagram: “Blogi päivitetty. Kaikki tapahtuu …

KARITA TYKKÄ Instagramissa : “Blogi päivitetty. Kaikki tapahtuu syystä… Olisinpa kuunnellut aiemmin. 😔http://blogit.kauneusjaterveys.fi/rakkaudellakarita/kaikella-on-tarkoituksensa/ 📷 @ullamaija.lahteenmaki .#rakkaudellaKarita #blog #blogger #health #wellness #life #love #lifestyle #entrepreneur #instamood #instalife #mylife #instagram #follow #followme #snapchat #karita-tykka @kauneusjaterveys”

481 Likes, 13 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Blogi päivitetty. Kaikki tapahtuu syystä… Olisinpa kuunnellut aiemmin. …”

481 Likes, 13 Comments – KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on Instagram: “Blogi päivitetty. Kaikki tapahtuu syystä… Olisinpa kuunnellut aiemmin. 😔http://blogit.kauneusjaterveys.fi/rakkaudellakarita/kaikella-on-tarkoituksensa/ 📷 @ullamaija.lahteenmaki .#rakkaudellaKarita #blog #blogger #health #wellness #life #love #lifestyle #entrepreneur #instamood #instalife #mylife #instagram #follow #followme #snapchat #karita-tykka @kauneusjaterveys”

Keywords: karita tykkä instagram