K kaupan mainos nainen

Malla Ylijurva – Wikipedia

19.1.2021 — K-Supermarkettien valtakunnallisiin mainoksiin ilmaantui viime syksynä iloinen nuori nainen, joka puhuu rovaniemeläisittäin mietä ja sietä.

rovaniemeläisestä Malla Ylijurvasta tuli kauppaketjun …

“Minun tarvitsee vain olla oma itseni” – rovaniemeläisestä Malla Ylijurvasta tuli kauppaketjun mainoskasvo | Lapin Kansa

8.7.2021 — Ne K-kaupan mainokset, joissa henkilökunnasta on tehty jotain kaikkia auttavia yli-ihmisiä, ovat vielä pahempia.

K-Supermarkettien valtakunnallisiin mainoksiin ilmaantui viime syksynä iloinen nuori nainen, joka puhuu rovaniemeläisittäin mietä ja sietä.

Tuo reipas ja ilonen K-Kaupan uusi mainoskasvo on kyllä …

Keskustelu – Tuo reipas ja ilonen K-Kaupan uusi mainoskasvo on kyllä hurmaava! Kala-vitonen!!! | Aihe vapaa | Vauva

29.7.2022 — Rovaniemeltä ponnistaneen Malla Collinin kansa tuntee paremmin K-Citymarketin pirteänä tv-mainoskasvona, mutta Malla on myös näyttelijä ja …

Tiesitkö, että K-kaupan mainoksen Malla on myös laulaja?

Tiesitkö, että K-kaupan mainoksen Malla on myös laulaja? – Uutiskunkku

On todellakin löydetty ärsyttävä mainoskasvo k-marketin mainoksiin. Se ylivirnottava nuori nainen, jonka puheessa korostuu ärrä ja joku murre.

K-market oman kylän kauppa mainos on ärsyttävä

K-market oman kylän kauppa mainos on ärsyttävä – – Suomi24 Keskustelut

16.11.2021 — Voiko olla niin että K supermarketin mainoksen nainen. Anonyymi … Enpä ole nähnyt mitään k supermarkettien mainoksia. Äänestä. Kommentoi.

K-market oman kylän kauppa. Todella ärsyttävää lässytystä.Varsinkin ne pitkät lässytykset missä tämä mainosääni runoilee kuin 5-vuotias.

Voiko olla niin että K supermarketin mainoksen nainen

Voiko olla niin että K supermarketin mainoksen nainen – – Suomi24 Keskustelut

21.1.2021 — K-Supermarkettien valtakunnallisiin mainoksiin ilmaantui viime syksynä iloinen nuori nainen, joka puhuu rovaniemeläisittäin mietä ja sietä.

On mennyt naimisiin kun ei enää hymyile yhtä iloisesti kuin ennen vai voiko olla että joku jännämies tinderistä on aiheuttanut sydänsuruja kauppiaalle j…

Kaleva – Rovaniemeläinen Malla Ylijurva, 22, on Keskon…

25.4.2022 — Sen jälkeen nainen on ollut mm. Rovaniemen teatterissa, Lentävän Poron … Malla näkyy joka päivä tvssä K-ryhmän mainosten Supparin Mallana.

Kaikille tuttu Malla Ylijurva lähti Rovaniemeltä … – Yle Areena

Kaikille tuttu Malla Ylijurva lähti Rovaniemeltä maailmalle vuosi sitten – Hyvin on mennyt, ensimmäinen sinkku kuulee maailman | Radio Suomi Rovaniemi | Yle Areena – podcastit

Malla Ylijurva on varmasti kaikille lappilaisille ja varmasti myös kaikille suomalaisille tuttu kasvo ja ääni. Malla näkyy joka päivä tvssä K-ryhmän mainosten Supparin Mallana. Hänen positiivinen olemus on lappialaisille tuttu jo vuosien ajan. Konttisen kesäteatterissa Malla esiintyi jo 2012. Sen jälkeen nainen on ollut mm. Rovaniemen teatterissa, Lentävän Poron teatterissa, ja ylioppilasteatterilla sekä monessa monessa muussa. Vuosi sitten Malla lähti kokeilemaan siipiään ja taitojaan etelässä. Vuosi on mennyt hyvin ja paljon on vielä edessä. Perjantaina 29.4.2022 Mallalta tulee ensimmäinen single taitelijanimellä Malla Collin. Sinkun nimi on “Märempii unii”. Juha Mäntykenttä tapasi 24-vuotiaan näyttelijän kun hän oli viikonvaihteessa Rovaniemellä kun kaupungissa järjestettiin ylioppilasteatterifestivaalit.

Keywords: k kaupan mainos nainen, k kaupan mainoksen nainen