Juanitapupu instagram

juanitapupu – Janita Angelina Lionheart JLu – Instagram

53k Followers, 43 Following, 270 Posts – See Instagram photos and videos from Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu)

juanitan_angel (@janitapupunen) • Instagram photos and …

Hyvää äitienpäivää❤️❤️ @juanitapupu #juanitapupu. Rukoilen Janita ettei sulla olis kipuja ❤️ toivon että saat elää mahdollisimman pitkään ❤️.

Janita Angelina Lionheart JLu on Instagram

Janita Angelina Lionheart JLu Instagramissa : “Sain vasta itsekin tietää mun syövästä, leikkausta ei vielä tehty, enkä jaksa vastailla kaikkien kysymyksiin, mutta toivon että voitte rakkaat ihmiset sulkea mut teidän rukouksiin. Mulla syöpä on agressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa. Se mitä nyt kaipaan on kauheesti voimia, voimaannuttavia asioita, kukkia, kuulla teidän selviytymistarinoita ja rakkautta!! Auttakaa mua jaksamaan ja voittamaan tää taisto! Vahvimmankin voimat alkaa joskus ehtymään ja nyt mä tarvin teitä! Nyt mulla on lupa olla ilman meikkiä #nomakeup #naturel #cancer #fighter #FUCKCANCER”

3277 Likes, 454 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “Sain vasta itsekin tietää mun syövästä, leikkausta ei vielä tehty, …

3,271 Likes, 454 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “Sain vasta itsekin tietää mun syövästä, leikkausta ei vielä tehty, enkä jaksa vastailla kaikkien kysymyksiin, mutta toivon että voitte rakkaat ihmiset sulkea mut teidän rukouksiin. Mulla syöpä on agressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa. Se mitä nyt kaipaan on kauheesti voimia, voimaannuttavia asioita, kukkia, kuulla teidän selviytymistarinoita ja rakkautta!! Auttakaa mua jaksamaan ja voittamaan tää taisto! Vahvimmankin voimat alkaa joskus ehtymään ja nyt mä tarvin teitä! Nyt mulla on lupa olla ilman meikkiä #nomakeup #naturel #cancer #fighter #FUCKCANCER”

Janita Angelina Lionheart JLu on Instagram

Janita Angelina Lionheart JLu Instagramissa : “⚜️ Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. ⚜️.Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija..Olen saanut todella paljon tukijoita tilanteeni vakavoitumisen myötä, sekä minulle on alettu kertomaan vaihtoehtoisista hoidoista ulkomailla. Kiina on kuulema edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa..Olen saanut muutaman yrityksen mukaan tukemaan hoitokulujani, sekä keräämään varoja matkaa varten..Haastaisin yrityksiä tukemaan nuoren naisen matkaa saada jatkaa tätä kaunista maanpäällistä elämää. Nuorin siskoni on 9v, veljeni 14v, toinen siskoni 22v. Olen aina ollut heille esikuva, tiedän miten paljon kuolemani vaikuttaisi viattomiin lapsiin, joiden surun näen joka kerta heidän silmissään ja sielussaan..Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät. .Yritykset tiedän, että te pystytte tukemaan keräystä, eikä se vaadi teiltä paljoa..Vaikka lehdissä jo kerrotaan minun tekevän historiaa jättämällä kauniit kasvoni nuortensyövälle, se tuntuu pahalta perheeni vuoksi..I DARE YOU! #IDAREYOUEDIT. Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset käytetty hoitoihini perustetaan Janita’sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia / kuiluun pudonneita kuten minua nyt.”

5440 Likes, 473 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “⚜️ Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. ⚜️ .

5,436 Likes, 473 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “⚜️ Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. ⚜️.Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija..Olen saanut todella paljon tukijoita tilanteeni vakavoitumisen myötä, sekä minulle on alettu kertomaan vaihtoehtoisista hoidoista ulkomailla. Kiina on kuulema edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa..Olen saanut muutaman yrityksen mukaan tukemaan hoitokulujani, sekä keräämään varoja matkaa varten..Haastaisin yrityksiä tukemaan nuoren naisen matkaa saada jatkaa tätä kaunista maanpäällistä elämää. Nuorin siskoni on 9v, veljeni 14v, toinen siskoni 22v. Olen aina ollut heille esikuva, tiedän miten paljon kuolemani vaikuttaisi viattomiin lapsiin, joiden surun näen joka kerta heidän silmissään ja sielussaan..Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät. .Yritykset tiedän, että te pystytte tukemaan keräystä, eikä se vaadi teiltä paljoa..Vaikka lehdissä jo kerrotaan minun tekevän historiaa jättämällä kauniit kasvoni nuortensyövälle, se tuntuu pahalta perheeni vuoksi..I DARE YOU! #IDAREYOUEDIT. Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset käytetty hoitoihini perustetaan Janita’sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia / kuiluun pudonneita kuten minua nyt.”

juanitapupu – Instagram

392 Likes, 14 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on …

juanitapupu – Instagram

Janita Angelina Lionheart JLu on Instagram: “💖 Angels crying, when you’re far away from meAlways trying, I will make you see 💖.Tuona päivänä olin onnellinen. Mua vähän jännitti mennä ekaan Maikkarin haastikseen..Tiesitkö, että mulla on enkelinsiivet tatuoituna yläselkään? 💭🌹❤️.Mä aina välillä mietin, millainen se matka on, joka me seuraavaksi saadaan tehdä, kun lähdetään tästä ulkomuodosta ja kuoresta. Sen täytyy olla tätä suurempaa. ❤️ Ainakin mä uskon niin. Mun sydän on jo revitty verille, ei tätä pahempaa paikkaa voi olla kuin missä ihminen on pahin ihmiselle. 😇🙏❤️.Onko sulla enkeleihin liittyviä tatuointeja? 😇😘❤️.📸 : MTV”

2793 Likes, 92 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “ Angels crying, when you’re far away from me Always trying, …

2,791 Likes, 92 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “💖 Angels crying, when you’re far away from meAlways trying, I will make you see 💖.Tuona päivänä olin onnellinen. Mua vähän jännitti mennä ekaan Maikkarin haastikseen..Tiesitkö, että mulla on enkelinsiivet tatuoituna yläselkään? 💭🌹❤️.Mä aina välillä mietin, millainen se matka on, joka me seuraavaksi saadaan tehdä, kun lähdetään tästä ulkomuodosta ja kuoresta. Sen täytyy olla tätä suurempaa. ❤️ Ainakin mä uskon niin. Mun sydän on jo revitty verille, ei tätä pahempaa paikkaa voi olla kuin missä ihminen on pahin ihmiselle. 😇🙏❤️.Onko sulla enkeleihin liittyviä tatuointeja? 😇😘❤️.📸 : MTV”

Janita Angelina Lionheart JLu on Instagram – juanitapupu

Janita Angelina Lionheart JLu Instagramissa : “Tää elämä syövän kanssa pääsee aina yllättämään. Uusia kipuja on ilmaantunut..Tiesitkö että mulle asennettiin kaksi putkea vatsaan nukutuksessa ihan muutama viikko sitten?.Putket tyhjentävät abskesseja, joita mulla oli vatsassa, jos ne olis ratkennu olisin kuollut. Onneksi ne löydettiin vahingossa TT-kuvissa, eikä vahinkoa kerennyt tapahtua..Mulle asennettiin ensin 3 kertaa dreeni vatsan läpi, mutta ne ei tuottanut toivottua tulosta. Nyt putket onneksi auttaneet ja abskesseista neste valuu putkea pitkin mun vatsaan ja sitä kautta pois..Putket jätetään mun vatsaan, jos abskessit uusiutuisi. Kerralla sieltä on saatu yli puoli litraa nestettä pois, jonka jälkeen nestettä oli kertynyt lisää. Senkin takia on hyvä että putket ovat pysyvät..#warrior #fuckcancer #fckcnr #modelling #lightballinhand #mooninhand”

6530 Likes, 484 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “Tää elämä syövän kanssa pääsee aina yllättämään.

6,524 Likes, 484 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “Tää elämä syövän kanssa pääsee aina yllättämään. Uusia kipuja on ilmaantunut..Tiesitkö että mulle asennettiin kaksi putkea vatsaan nukutuksessa ihan muutama viikko sitten?.Putket tyhjentävät abskesseja, joita mulla oli vatsassa, jos ne olis ratkennu olisin kuollut. Onneksi ne löydettiin vahingossa TT-kuvissa, eikä vahinkoa kerennyt tapahtua..Mulle asennettiin ensin 3 kertaa dreeni vatsan läpi, mutta ne ei tuottanut toivottua tulosta. Nyt putket onneksi auttaneet ja abskesseista neste valuu putkea pitkin mun vatsaan ja sitä kautta pois..Putket jätetään mun vatsaan, jos abskessit uusiutuisi. Kerralla sieltä on saatu yli puoli litraa nestettä pois, jonka jälkeen nestettä oli kertynyt lisää. Senkin takia on hyvä että putket ovat pysyvät..#warrior #fuckcancer #fckcnr #modelling #lightballinhand #mooninhand”

Janita Angelina Lionheart JLu on Instagram – juanitapupu

Janita Angelina Lionheart JLu Instagramissa : “♥️ ride or die ♥️.Mun vauva on kulkenut mun kanssa nyt 4 vuotta, en vaihtaisi päivääkään pois..Dina täyttää tänään 4v 😍😍😍 onneksi olkoon mun pikku vimpetti, äiti rakastaa sua jokaisella solullansa ♥️.Olet mun suojelusenkeli päällä maan ja mä pidän susta niin hyvää huolta kuin ikinä pystyn, kuten tiedätte Dinan vaikeat allergiat..Meillä on ihan oma kieli, kun katsotaan edes toisiamme, olet ehdottomasti paras koira ikinä ♥️.Dina Angelina Lupercalia ✨ 💖 ✨.📸 : Seiska”

5909 Likes, 165 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “♥️ ride or die ♥️ . Mun vauva on kulkenut mun kanssa nyt 4 vuotta …

5,903 Likes, 165 Comments – Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on Instagram: “♥️ ride or die ♥️.Mun vauva on kulkenut mun kanssa nyt 4 vuotta, en vaihtaisi päivääkään pois..Dina täyttää tänään 4v 😍😍😍 onneksi olkoon mun pikku vimpetti, äiti rakastaa sua jokaisella solullansa ♥️.Olet mun suojelusenkeli päällä maan ja mä pidän susta niin hyvää huolta kuin ikinä pystyn, kuten tiedätte Dinan vaikeat allergiat..Meillä on ihan oma kieli, kun katsotaan edes toisiamme, olet ehdottomasti paras koira ikinä ♥️.Dina Angelina Lupercalia ✨ 💖 ✨.📸 : Seiska”

#juanitapupu hashtag on Instagram • Photos and Videos

#juanitapupu avainmerkintä Instagramissa • Kuvat ja videot

14 Posts – See Instagram photos and videos from ‘juanitapupu’ hashtag.

20 julkaisua – Katso Instagram-kuvat ja -videot avainsanalla ‘juanitapupu’

juanitapupu Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@juanitapupu Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@juanitapupu. Janita Angelina Lionheart JLu. Angelfighter 3rd round | Daily life with cancer | Mental Coaching Juanita Pupunen RealityTV AB MUM …

Explore @juanitapupu Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Keywords: juanitapupu instagram, janita lukkarinen instagram, instagram janita lukkarinen, juanita pupunen instagram