Josefiina joensuu instagram

Josefiina Joensuu (@josefiin4) • Instagram photos and videos

Josefiina Joensuu. Tampere | Gym entrepreneur @fit_seinajoki Fitness Coach – @team_xshape_finland josefiinasiljasofia@gmail.com

Josefiina Joensuu (@josefiin4) • Instagram photos and videos

Josefiina Joensuu. Tampere | Gym entrepreneur @fit_seinajoki

Josefiina Joensuu on Instagram: “Tekisi mieli kirjoittaa niin …

Josefiina Joensuu on Instagram: “Tekisi mieli kirjoittaa niin paljon, mutta samalla mun pää lyö täysin tyhjää.Viime viikko tuntui vuodelta. Aluksi tuli täysi lamaantuminen ja ennenkokemattoman kova päänsärky, joka kesti läpi koko viikon. Tuntui ettei saanut mitään aikaan. Tunteet vaihteli kauhusta itkuun ja epätoivoon. Sitten tuli viha ja taistelemisen tahto, ihan järjettömän kova halu selvitä tästä kaikesta. Yksi korona ei mun maailmaa ja tulevaisuutta kaada!Fiilikset muuttuu vähintään joka tunti. Mä en tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta sen mä voin luvata, että me tehdään kaikkemme, että meille niin tärkeä paikka @fit_seinajoki tulee selviämään tästä tavalla tai toisella. Töitä on tehtävä järjettömän paljon, mutta koska maailma muuttuu niin on muututtava meidänkin. ❤️ #tueyrittäjää #fitseinäjoki #gymentrepreneur”

349 Likes, 9 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Tekisi mieli kirjoittaa niin paljon, mutta samalla mun pää lyö täysin tyhjää.

350 Likes, 9 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Tekisi mieli kirjoittaa niin paljon, mutta samalla mun pää lyö täysin tyhjää.Viime viikko tuntui vuodelta. Aluksi tuli täysi lamaantuminen ja ennenkokemattoman kova päänsärky, joka kesti läpi koko viikon. Tuntui ettei saanut mitään aikaan. Tunteet vaihteli kauhusta itkuun ja epätoivoon. Sitten tuli viha ja taistelemisen tahto, ihan järjettömän kova halu selvitä tästä kaikesta. Yksi korona ei mun maailmaa ja tulevaisuutta kaada!Fiilikset muuttuu vähintään joka tunti. Mä en tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta sen mä voin luvata, että me tehdään kaikkemme, että meille niin tärkeä paikka @fit_seinajoki tulee selviämään tästä tavalla tai toisella. Töitä on tehtävä järjettömän paljon, mutta koska maailma muuttuu niin on muututtava meidänkin. ❤️ #tueyrittäjää #fitseinäjoki #gymentrepreneur”

Josefiina Joensuu on Instagram: “Moni on kysellyt ja ihmetellyt …

173 Likes, 6 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Moni …

Taas ois yks viikko paketissa. Harvoin sitä odottaa näin paljon …

212 Likes, 0 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Taas …

Josefiina Joensuu’s Instagram post: “Looong time no see …

458 Likes, 11 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Looong time no see #hereiam”

Josefiina Joensuu on Instagram

10.4.2022 — 342 Likes, 19 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Mun lapsuudenkoti rakennettiin v.2000 parinsadan metrin polun päähän …

Are you ready to shine and make your dreams come true?

Josefiina Joensuu on Instagram: “Are you ready to shine and make your dreams come true? ✨ Alkaa olla taas se heti vuodesta kun noin puolen vuoden ja joillakin tänä vuonna koronan takia jopa vuoden mittainen elämää ohjannut kisadieettiprojekti saa arvoisensa päätöksen. Uskokaa ja luottakaan valmentajaanne ja ennenkaikkea omaan tekemiseenne. Kun teette kaiken niin hyvin kun voitte niin fiilis on lavan takana tämä, eikä tarvitse sitten lavalle astuessa ja sijoituksia jaettaessa miettiä mitä olisi voinut tehdä toisin! 😊📸@juusomjokinen#fitnessurheilu #kisadieetti”

303 Likes, 4 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Are you ready to shine and make your dreams come true? ✨ Alkaa olla taas se heti …

303 Likes, 4 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “Are you ready to shine and make your dreams come true? ✨ Alkaa olla taas se heti vuodesta kun noin puolen vuoden ja joillakin tänä vuonna koronan takia jopa vuoden mittainen elämää ohjannut kisadieettiprojekti saa arvoisensa päätöksen. Uskokaa ja luottakaan valmentajaanne ja ennenkaikkea omaan tekemiseenne. Kun teette kaiken niin hyvin kun voitte niin fiilis on lavan takana tämä, eikä tarvitse sitten lavalle astuessa ja sijoituksia jaettaessa miettiä mitä olisi voinut tehdä toisin! 😊📸@juusomjokinen#fitnessurheilu #kisadieetti”

Josefiina Joensuu on Instagram: “You just have to believe that …

Josefiina Joensuu on Instagram: “You just have to believe that with enough hard work you can achieve anything! 💪🏼”

10.8.2020 — 355 Likes, 2 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “You just have to believe that with enough hard work you can achieve …

354 Likes, 2 Comments – Josefiina Joensuu (@josefiin4) on Instagram: “You just have to believe that with enough hard work you can achieve anything! 💪🏼”

Josefiina Myllykoski (@josefiinakatariina) • Instagram photos …

Joensuu. 236 posts. 299 followers. 576 following. This Account is Private. Already follow josefiinakatariina? Log in to see their photos and videos.

Keywords: josefiina joensuu instagram