Jasmin hamid instagram

Jasmin Hamid (@hamidjasmin) • Instagram photos and videos

49.5k Followers, 1243 Following, 2168 Posts – See Instagram photos and videos from Jasmin Hamid (@hamidjasmin)

Jasmin Hamid (@hamidjasmin) • Instagram photos and videos

✨Vuoden Sijoittaja 2020✨ Taloudellinen Mielenrauha & @mammabetalar_podcast

Jasmin Hamid on Instagram: “Kiitos Olen vuoden juontaja …

9.2.2023 — 2924 Likes, 110 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Kiitos Olen vuoden juontaja 2023. Kiitos teille kaikille jotka …

Jasmin Hamid on Instagram: “Mökille saavuttu …

Jasmin Hamid on Instagram: “Mökille saavuttu! ☺️👌🏼 Viimeiset pari viikkoa olen ollut kuvauksissa, mikä on vaatinut auton käyttöä joka päivä ruuhka-aikaan 😬 Haastoin itseni kuun alussa @liikenneturva -haasteeseen, jossa liikkeelle lähdetään 5min aiemmin. 🚙 Pakko myöntää, että haaste on sujunut vaihtelevalla menestyksellä. Sen olen kyllä huomannut, että on todella epämukavaa ajaa ruuhkaisella kehällä kiireisten ja arvaamattomien kuskien ympäröimänä. Aion myös jatkossa pyrkiä siihen, etten olisi yksi heistä. Turvallista matkaa viikonlopun viettoon! 🙏🏼 #yhteistyö #liikenneturva #liikenteentapahaaste #näeihminen”

2513 Likes, 21 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Mökille saavuttu! ☺️ Viimeiset pari viikkoa olen ollut kuvauksissa, …

2,513 Likes, 21 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Mökille saavuttu! ☺️👌🏼 Viimeiset pari viikkoa olen ollut kuvauksissa, mikä on vaatinut auton käyttöä joka päivä ruuhka-aikaan 😬 Haastoin itseni kuun alussa @liikenneturva -haasteeseen, jossa liikkeelle lähdetään 5min aiemmin. 🚙 Pakko myöntää, että haaste on sujunut vaihtelevalla menestyksellä. Sen olen kyllä huomannut, että on todella epämukavaa ajaa ruuhkaisella kehällä kiireisten ja arvaamattomien kuskien ympäröimänä. Aion myös jatkossa pyrkiä siihen, etten olisi yksi heistä. Turvallista matkaa viikonlopun viettoon! 🙏🏼 #yhteistyö #liikenneturva #liikenteentapahaaste #näeihminen”

Jasmin Hamid on Instagram: “Kirjoitin blogiin uratarinani …

Jasmin Hamid Instagramissa : “Kirjoitin blogiin uratarinani kouluajoista alkaen. Olen usein miettinyt, olisiko pitänyt keskittyä vain yhteen alaan ja tulla siinä erityisen hyväksi. Tai keskittyä edes aloihin jotka tukevat toisiaan. Sen sijaan olen ajautunut jokapaikan höyläksi, joka on koulutukseltaan näyttelijä, mutta tekee myös politiikkaa, hallitustyöskentelyä, tuottamista, sijoitusjuttuja, koulutusta, puhujakeikkoja, markkinointia ja viestintää. 😳 Olen kallistumassa siihen, että tällainen generalismi sopii minulle. Tosi moni ala kiinnostaa ja pysynpähän virkeänä, kun hommat vaihtelevat. 😊 Blogissa tarkemmin siitä, miten tällaisiin töihin ”ajautuu” ja mikä minusta alunperin piti tulla. Blogissa myös kuvia uran vaiheilta! 👉🏼 hyvanpaivanvaralle.fi”

1200 Likes, 10 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Kirjoitin blogiin uratarinani kouluajoista alkaen. Olen usein miettinyt, olisiko …

1,199 Likes, 10 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Kirjoitin blogiin uratarinani kouluajoista alkaen. Olen usein miettinyt, olisiko pitänyt keskittyä vain yhteen alaan ja tulla siinä erityisen hyväksi. Tai keskittyä edes aloihin jotka tukevat toisiaan. Sen sijaan olen ajautunut jokapaikan höyläksi, joka on koulutukseltaan näyttelijä, mutta tekee myös politiikkaa, hallitustyöskentelyä, tuottamista, sijoitusjuttuja, koulutusta, puhujakeikkoja, markkinointia ja viestintää. 😳 Olen kallistumassa siihen, että tällainen generalismi sopii minulle. Tosi moni ala kiinnostaa ja pysynpähän virkeänä, kun hommat vaihtelevat. 😊 Blogissa tarkemmin siitä, miten tällaisiin töihin ”ajautuu” ja mikä minusta alunperin piti tulla. Blogissa myös kuvia uran vaiheilta! 👉🏼 hyvanpaivanvaralle.fi”

Jasmin Hamid on Instagram: “Off to Honeymoon vol. 1 ”

Jasmin Hamid Instagramissa : “Off to Honeymoon vol. 1 💕”

2354 Likes, 7 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Off to Honeymoon vol. 1 ”

2,353 Likes, 7 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Off to Honeymoon vol. 1 💕”

Jasmin Hamid on Instagram: “Olipahan tunteita täynnä oleva …

5.2.2023 — 1392 Likes, 4 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Olipahan tunteita täynnä oleva viikonloppu.

Jasmin Hamid on Instagram: “Kondiittorisisko! Kyllä …

Jasmin Hamid Instagramissa : “Kondiittorisisko! Kyllä, suosittelen lämpimästi kaikille kondiittorisiskoa tai -veljeä. Luontaisetuna esim. 240kpl sitruunamacaroneja. ☺🍋 #macaron #macarons #lemon #glutenfree”

2178 Likes, 6 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Kondiittorisisko! Kyllä, suosittelen lämpimästi kaikille kondiittorisiskoa tai -veljeä.

2,177 Likes, 6 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Kondiittorisisko! Kyllä, suosittelen lämpimästi kaikille kondiittorisiskoa tai -veljeä. Luontaisetuna esim. 240kpl sitruunamacaroneja. ☺🍋 #macaron #macarons #lemon #glutenfree”

Jasmin Hamid on Instagram: “Laskettu aika lähenee ja tämä …

Jasmin Hamid Instagramissa : “Laskettu aika lähenee ja tämä vauvanpeitto ei todellakaan ole vielä valmis! 😬 Viikonloppuna ei kuitenkaan ole luvassa mitään hyggeilyä, vaan hommia riittää! Nyt VIHDOIN kasataan tuplavaunut, laitetaan hoitopöytä valmiiksi, pakataan sairaalakassi ja kiinnitetään sivuvaunu meidän sänkyyn. ☺️ Ehtisihän ne vauvan synnyttyäkin mutta, onhan se oma fiilis kivempi kun saa to do -listan hoidettua. 💗 #7veljestä”

1967 Likes, 12 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Laskettu aika lähenee ja tämä vauvanpeitto ei todellakaan ole vielä valmis!

1,965 Likes, 12 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Laskettu aika lähenee ja tämä vauvanpeitto ei todellakaan ole vielä valmis! 😬 Viikonloppuna ei kuitenkaan ole luvassa mitään hyggeilyä, vaan hommia riittää! Nyt VIHDOIN kasataan tuplavaunut, laitetaan hoitopöytä valmiiksi, pakataan sairaalakassi ja kiinnitetään sivuvaunu meidän sänkyyn. ☺️ Ehtisihän ne vauvan synnyttyäkin mutta, onhan se oma fiilis kivempi kun saa to do -listan hoidettua. 💗 #7veljestä”

Jasmin Hamid on Instagram: “Tänään pääsin puunattavaksi …

1572 Likes, 11 Comments – Jasmin Hamid (@hamidjasmin) on Instagram: “Tänään pääsin puunattavaksi, kun otettiin kuvia Iltalehden Raha-liitteeseen.

Keywords: jasmin hamid instagram