Isyyspakkaus instagram

Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) • Instagram photos and videos

7362 Followers, 456 Following, 5000 Posts – See Instagram photos and videos from Tommi Koivisto (@isyyspakkaus)

isyyspakkaus esittelyssä #mutsieblogi ssa. Linkki biossa!

IRENE NAAKKA on Instagram: “#isyyspakkaus esittelyssä #mutsieblogi ssa. Linkki biossa!”

87 Likes, 1 Comments – IRENE NAAKKA (@irenenaakka) on Instagram: “#isyyspakkaus esittelyssä #mutsieblogi ssa. Linkki biossa!”

87 Likes, 1 Comments – IRENE NAAKKA (@irenenaakka) on Instagram: “#isyyspakkaus esittelyssä #mutsieblogi ssa. Linkki biossa!”

Tommi Koivisto on Instagram: “Tavallisesti iloitsemme siitä …

Tommi Koivisto on Instagram: “Tavallisesti iloitsemme siitä, että on mökki, jonne pääsee metrolla. Nyt iloitsemme siitä, että mökille pääsee myös ilman metroa, ja pyöräilimme tänäänkin koko porukalla sinne tekemään keväthommia. Itse en ole käyttänyt julkista liikennettä kuukauteen, ja kynnys sen käyttämiseksi on kasvanut todella isoksi. Mutta nyt täytyy myöntää, että ehkä ensimmäistä kertaa ikinä olen alkanut pohtia, tulisiko oma auto tarpeeseen. 🤔 #pyöräily #metro #kalasatama”

isyyspakkaus Tavallisesti iloitsemme siitä, että on mökki, jonne pääsee metrolla. Nyt iloitsemme siitä, että mökille pääsee myös.

166 Likes, 0 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Tavallisesti iloitsemme siitä, että on mökki, jonne pääsee metrolla. Nyt iloitsemme siitä, että mökille pääsee myös ilman metroa, ja pyöräilimme tänäänkin koko porukalla sinne tekemään keväthommia. Itse en ole käyttänyt julkista liikennettä kuukauteen, ja kynnys sen käyttämiseksi on kasvanut todella isoksi. Mutta nyt täytyy myöntää, että ehkä ensimmäistä kertaa ikinä olen alkanut pohtia, tulisiko oma auto tarpeeseen. 🤔 #pyöräily #metro #kalasatama”

Tommi Koivisto on Instagram: “Ylpeä isosisko pääsi …

Tommi Koivisto on Instagram: “Ylpeä isosisko pääsi tapaamaan pikkuveljeään. “Voi miten söötti”, hän ihasteli. Vauvan tila on kohentunut entisestään, ja reikä keuhkossa vaikuttaa umpeutuneen. #vauva #lastenklinikka #tehohoito”

515 Likes, 21 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Ylpeä isosisko pääsi tapaamaan pikkuveljeään. “Voi miten söötti”, hän ihasteli.

515 Likes, 21 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Ylpeä isosisko pääsi tapaamaan pikkuveljeään. “Voi miten söötti”, hän ihasteli. Vauvan tila on kohentunut entisestään, ja reikä keuhkossa vaikuttaa umpeutuneen. #vauva #lastenklinikka #tehohoito”

Tiedän mitä teen tänä kesänä. Rouva osti 1200 vanhaa …

Tommi Koivisto on Instagram: “Tiedän mitä teen tänä kesänä. Rouva osti 1200 vanhaa maalaistalon kattotiiltä, ja niillä on tarkoitus reunustaa puutarhamökin kukkapenkit ja marjapensaat. Reunusta riittää 250 metriin, ja myyjällä on kuulemma tiiliä vielä lisää, jos ne loppuvat kesken 😄 Saimme tiilet onneksi perille kuljetettuina, sillä ilmoitin Rouvalle jo aiemmin, etten lähde noutamaan niitä mistään. #puutarhamökillä #kattotiilet #herttoniemensiirtolapuutarha #siirtolapuutarha”

115 Likes, 5 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Tiedän mitä teen tänä kesänä. Rouva osti 1200 vanhaa maalaistalon kattotiiltä, …

115 Likes, 5 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Tiedän mitä teen tänä kesänä. Rouva osti 1200 vanhaa maalaistalon kattotiiltä, ja niillä on tarkoitus reunustaa puutarhamökin kukkapenkit ja marjapensaat. Reunusta riittää 250 metriin, ja myyjällä on kuulemma tiiliä vielä lisää, jos ne loppuvat kesken 😄 Saimme tiilet onneksi perille kuljetettuina, sillä ilmoitin Rouvalle jo aiemmin, etten lähde noutamaan niitä mistään. #puutarhamökillä #kattotiilet #herttoniemensiirtolapuutarha #siirtolapuutarha”

Tommi Koivisto on Instagram: “Seuraava kattotiilikohde on jo …

Tommi Koivisto Instagramissa : “Seuraava kattotiilikohde on jo pitkällä. Tänään pääsimmekin Rouvan kanssa kahdestaan puutarhamökille, ja lapset saivat leikkiä koko illan hoitajan kanssa. Koululainen jännitti huomista koulupäivää mutta oli siltä innoissaan. Pienemmän suhteen universumilla oli kuitenkin ironinen suunnitelma: nyt kun huomenna olisi voinut mennä päiväkotiin, hänellepä nousikin kuume, ja hän jää potemaan sitä kotisohvalle. #puutarhamökillä #kattotiili #herttoniemensiirtolapuutarha”

isyyspakkaus Nessun dorma! Kukaan ei nuku, sillä prinsessan on keksittävä aamuun mennessä kosiomatkalla olevan prinssin nimi, tai… more.

197 Likes, 6 Comments – Tommi Koivisto (@isyyspakkaus) on Instagram: “Seuraava kattotiilikohde on jo pitkällä. Tänään pääsimmekin Rouvan kanssa kahdestaan puutarhamökille, ja lapset saivat leikkiä koko illan hoitajan kanssa. Koululainen jännitti huomista koulupäivää mutta oli siltä innoissaan. Pienemmän suhteen universumilla oli kuitenkin ironinen suunnitelma: nyt kun huomenna olisi voinut mennä päiväkotiin, hänellepä nousikin kuume, ja hän jää potemaan sitä kotisohvalle. #puutarhamökillä #kattotiili #herttoniemensiirtolapuutarha”

isyyspakkaus Instagram profile with posts and stories

@isyyspakkaus Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@isyyspakkaus. Tommi Koivisto. A daddy blogger / @angrybirdsjourney game producer from Helsinki, Finland. tommi@isyyspakkaus.com. Stories.

Explore @isyyspakkaus Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Isyyspakkaus – Lily.fi

Isyyspakkaus | Lily

4 päivää sitten — Mikään hyvän mielen tarina Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth ei ole. Dmitri Šostakovitšin säveltämä ooppera perustuu Nikolai Leskovin saman …

Nelihenkisen helsinkiläisperheen tavallisen epätavallista perhe-elämää, joka pyörii pitkälti ruokapöydän ympärillä.

Keywords: isyyspakkaus instagram