Instagram viivi pumpanen

Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) • Instagram photos and …

63.7k Followers, 927 Following, 566 Posts – See Instagram photos and videos from Viivi Pumpanen (@viivipumpanen)

Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) • Instagram photos and …

TV host Actress Contact, booking / Keikat, Yhteydenotot:

elämännälkäinen ykköspaikalla! Isoin kiitos kiinnostuksesta …

2661 Likes, 38 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: …

Viivi Pumpanen on Instagram: “Tästä se homma etenee! kaksi …

1451 Likes, 5 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: …

Viivi Pumpanen on Instagram: “Aivan mahtava ensi-ilta viikko …

Viivi Pumpanen on Instagram: “Aivan mahtava ensi-ilta viikko takana! Kiitos kaikille näytöksen jo katsomassa olleille huikeasta palautteesta. Olette ollut aivan mieletön yleisö! ❤ kiitos siitä. Tästä on hyvä jatkaa. Ja iso kiitos koko meidän tiimille! Olette kaikki niin rakkaita! ❤ Tää on huikeeta! 👐😙☀ Tiistaina jatkuu esitykset, linkki lipunmyyntiin biossa! 🤗🎭 Ja iso kiitos kuvasta @jake.starman ! 🤗#ihanayleisö #kiitollinen #onnellinen #happy #grateful #rakkaudenautokorjaamo #music #comedy #theatre #musiikki #komedia #teatteri #turku #samppalinna #SamiHintsanen #AnttiLJPääkkönen #VillePusa #HeikkiSilvennoinen”

2874 Likes, 16 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Aivan mahtava ensi-ilta viikko takana! Kiitos kaikille näytöksen jo katsomassa …

2,874 Likes, 16 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Aivan mahtava ensi-ilta viikko takana! Kiitos kaikille näytöksen jo katsomassa olleille huikeasta palautteesta. Olette ollut aivan mieletön yleisö! ❤ kiitos siitä. Tästä on hyvä jatkaa. Ja iso kiitos koko meidän tiimille! Olette kaikki niin rakkaita! ❤ Tää on huikeeta! 👐😙☀ Tiistaina jatkuu esitykset, linkki lipunmyyntiin biossa! 🤗🎭 Ja iso kiitos kuvasta @jake.starman ! 🤗#ihanayleisö #kiitollinen #onnellinen #happy #grateful #rakkaudenautokorjaamo #music #comedy #theatre #musiikki #komedia #teatteri #turku #samppalinna #SamiHintsanen #AnttiLJPääkkönen #VillePusa #HeikkiSilvennoinen”

Viivi Pumpanen on Instagram: “Viimeinen päivä vietettiin …

Viivi Pumpanen Instagramissa : “Viimeinen päivä vietettiin puljaamalla Sinisen Laguunin lämpimissä mineraalivesialtaissa. 👌😊 Reissu on ollut aivan mahtava ja nyt on aika kiittää matkanjohtajana koko ryhmää. ❤ Nyt ollaan matkalla jäähyväis-illalliselle Perlan-ravintolaan. Kohta tulee siis koettua pyörivä ravintolakin. 😉👌 #ViivinMatkassa #Iceland #Islanti #Tour #SininenLaguuni #BlueLagoon #Laguuni #Mineraalivesiallas #Mineraalivesi #Perlan #PerlanRestaurant #Kuumalähde #Fountain #Luhta #LuhtaBrandStore #IcePeak #Torstai #Aleksi13 #AClass #KalevaTravel #CarlsonWagonlitTravel #ArcticCountry #Matkailu #Traveling #Travelers #PidetäänLuontoPuhtaana #Nature”

4387 Likes, 19 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Viimeinen päivä vietettiin puljaamalla Sinisen Laguunin lämpimissä …

4,383 Likes, 19 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Viimeinen päivä vietettiin puljaamalla Sinisen Laguunin lämpimissä mineraalivesialtaissa. 👌😊 Reissu on ollut aivan mahtava ja nyt on aika kiittää matkanjohtajana koko ryhmää. ❤ Nyt ollaan matkalla jäähyväis-illalliselle Perlan-ravintolaan. Kohta tulee siis koettua pyörivä ravintolakin. 😉👌 #ViivinMatkassa #Iceland #Islanti #Tour #SininenLaguuni #BlueLagoon #Laguuni #Mineraalivesiallas #Mineraalivesi #Perlan #PerlanRestaurant #Kuumalähde #Fountain #Luhta #LuhtaBrandStore #IcePeak #Torstai #Aleksi13 #AClass #KalevaTravel #CarlsonWagonlitTravel #ArcticCountry #Matkailu #Traveling #Travelers #PidetäänLuontoPuhtaana #Nature”

Viivi Pumpanen on Instagram: “Huh tää on ollut niin jännää …

Viivi Pumpanen Instagramissa : “Huh tää on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! 😂🙊 Voin kertoa ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! 😅 mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh. 🤩😍 oon niin onnellinen tästä seikkailusta, ja herra jestas mikä jännitys! Mutta tähän on hyvä lopettaa kanan lento. ❤🐓 Oli ihana saada viimeistellä Masked-matka Kurkelan kauniilla biisillä ja se muistuttakoon meitä edelleen pitämään huolen toisistamme myös näinä erikoisina aikoina. ❤ Täytyy myös sanoa, että olin satavarma jo monta viikkoa sitten, että kanan lento päättyy jo, mutta oli mahtava päästä vetämään näin monta erilaista esitystä. Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu! 😍🙊🔥 jännääää!! #maskedsinger #maskedsingersuomi #happy #excited #singing #tvlife #show #stage #music”

6444 Likes, 283 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Huh tää on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin …

6,437 Likes, 282 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Huh tää on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! 😂🙊 Voin kertoa ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! 😅 mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh. 🤩😍 oon niin onnellinen tästä seikkailusta, ja herra jestas mikä jännitys! Mutta tähän on hyvä lopettaa kanan lento. ❤🐓 Oli ihana saada viimeistellä Masked-matka Kurkelan kauniilla biisillä ja se muistuttakoon meitä edelleen pitämään huolen toisistamme myös näinä erikoisina aikoina. ❤ Täytyy myös sanoa, että olin satavarma jo monta viikkoa sitten, että kanan lento päättyy jo, mutta oli mahtava päästä vetämään näin monta erilaista esitystä. Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu! 😍🙊🔥 jännääää!! #maskedsinger #maskedsingersuomi #happy #excited #singing #tvlife #show #stage #music”

Hei ihanuudet! Elämännälkäinen on noussut nyt Iskelmän …

2178 Likes, 17 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: “Hei …

Viivi Pumpanen on Instagram: “Vanha jengi koossa taas …

3608 Likes, 14 Comments – Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on Instagram: …

Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) • Instagram-foto’s en -video’s

TV host Actress Booking/ Management: Sari Salo, Manager Tel. + …

Keywords: instagram viivi pumpanen