Henna virkkunen instagram

Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) • Instagram photos and …

9337 Followers, 1587 Following, 2644 Posts – See Instagram photos and videos from Henna Virkkunen (@hennavirkkunen)

Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) • Instagram photos and …

9329 Followers, 1586 Following, 2643 Posts – See Instagram photos and videos …

Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) • Instagram photos and …

Member of European Parliament (EPP) Finland. Former minister.

Henna Virkkunen on Instagram: “Mukava olla elokuun …

Henna Virkkunen on Instagram: “Mukava olla elokuun kesätauon jälkeen taas Brysselissä 🇪🇺 Mielenkiintoinen politiikan viikko meneillään myös täällä. Euroopan parlamentti koolla täysistunnossa varsin helteisissä tunnelmissa. Nyt luodataan Euroopan unionin tilaa ja tulevaisuutta komission puheenjohtajan @ursulavonderleyen’in State of the Union-puheen pohjalta, käydään läpi koronatilannetta ja matkustusrajoitusten harmonisaation tarvetta, ja äänestetään parlamentin kannoista mm. Valko-Venäjän, Venäjän ja Turkin tilanteeseen. Tervetuloa keskustelemaan kanssani lisää ajankohtaisista aiheista fb-liveen torstaiaamuna klo 10 www.facebook.com/virkkunenhenna#eupolitiikka”

341 Likes, 3 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Mukava olla elokuun kesätauon jälkeen taas Brysselissä Mielenkiintoinen …

341 Likes, 5 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Mukava olla elokuun kesätauon jälkeen taas Brysselissä 🇪🇺 Mielenkiintoinen politiikan viikko meneillään myös täällä. Euroopan parlamentti koolla täysistunnossa varsin helteisissä tunnelmissa. Nyt luodataan Euroopan unionin tilaa ja tulevaisuutta komission puheenjohtajan @ursulavonderleyen’in State of the Union-puheen pohjalta, käydään läpi koronatilannetta ja matkustusrajoitusten harmonisaation tarvetta, ja äänestetään parlamentin kannoista mm. Valko-Venäjän, Venäjän ja Turkin tilanteeseen. Tervetuloa keskustelemaan kanssani lisää ajankohtaisista aiheista fb-liveen torstaiaamuna klo 10 www.facebook.com/virkkunenhenna#eupolitiikka”

Henna Virkkunen on Instagram

Suomalaisesta puhtaasta luonnosta syntyy nyt myös maailman parhaita ginejä.

Henna Virkkunen on Instagram

Henna Virkkunen Instagramissa : “Maanantai käyntiin vuoristoradassa 👍 Tästä se viikko taas lähtee #takapenkki #vuoristorata #lintsi ja mukana tietysti myös @jarrumiehet #rollercoaster”

120 Likes, 0 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Maanantai käyntiin vuoristoradassa Tästä se viikko taas lähtee #takapenkki …

119 Likes, 0 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Maanantai käyntiin vuoristoradassa 👍 Tästä se viikko taas lähtee #takapenkki #vuoristorata #lintsi ja mukana tietysti myös @jarrumiehet #rollercoaster”

Henna Virkkunen on Instagram: “Kesän ensimmäinen …

289 Likes, 5 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Kesän ensimmäinen #pehmis #pyörälenkki #retkimeiningillä ‍♀️”

On suuri ilo työskennellä nuorten kanssa! Mainio … – Instagram

Henna Virkkunen Instagramissa : “On suuri ilo työskennellä nuorten kanssa! Mainio korkeakouluharjoittelijamme @oonaanniolivia palaa Suomeen opintojen pariin, ja Brysselin toimistossa harjoittelijana aloitti #HenriVanhanen. Mahtava tiimi 👍🇪🇺 #eupolitiikka”

152 Likes, 7 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “On suuri ilo työskennellä nuorten kanssa! Mainio korkeakouluharjoittelijamme …

152 Likes, 7 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “On suuri ilo työskennellä nuorten kanssa! Mainio korkeakouluharjoittelijamme @oonaanniolivia palaa Suomeen opintojen pariin, ja Brysselin toimistossa harjoittelijana aloitti #HenriVanhanen. Mahtava tiimi 👍🇪🇺 #eupolitiikka”

Jee, nyt sain tämän! Parasta sunnuntailukemista – Instagram

Henna Virkkunen on Instagram: “Jee, nyt sain tämän! Parasta sunnuntailukemista: @riitta_uu’sitalon uusi sarjakuvakirja ”Sinä ajat nyt kuuttakymppiä Ridge” on tullut painosta. Aika hervotonta menoa. Ja mikä hauskinta, sarjakuvassa Ridge Forresterin kanssa seikkailee aika tutun tuntuinen Valpuri. Ja hänen tyttärensä #Topeliina 😅 Vahva suositus! #RiittaUusitalo #sarjakuva #RidgeForrester #sarjakuvasankari#SillanValpuri #lukeminen #sarjakuvat”

160 Likes, 5 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Jee, nyt sain tämän! Parasta sunnuntailukemista: @riitta_uu’sitalon uusi …

160 Likes, 5 Comments – Henna Virkkunen (@hennavirkkunen) on Instagram: “Jee, nyt sain tämän! Parasta sunnuntailukemista: @riitta_uu’sitalon uusi sarjakuvakirja ”Sinä ajat nyt kuuttakymppiä Ridge” on tullut painosta. Aika hervotonta menoa. Ja mikä hauskinta, sarjakuvassa Ridge Forresterin kanssa seikkailee aika tutun tuntuinen Valpuri. Ja hänen tyttärensä #Topeliina 😅 Vahva suositus! #RiittaUusitalo #sarjakuva #RidgeForrester #sarjakuvasankari#SillanValpuri #lukeminen #sarjakuvat”

Keywords: henna virkkunen instagram