Aluskerrasto naiset

Naisten väliasut ja aluskerrastot – Budget Sport

Naisten väliasut ja aluskerrastot | Budget Sport

Kun koko on oikea, naisten aluskerrasto tuntuu päällä huomaamattomalta istuessaan ihonmyötäisesti, napakasti ja kiristämättä.

Naisten väliasut, aluskerrastot ja merinovilla aluskerrastot lyömättömän edulliseen hintaan Budgetsportin laajasta valikoimasta!

Aluskerrastot – stadium.fi

ALUSKERRASTOT. Pysyt kuivana ja lämpimänä, kun puet kerraston lähimmäksi kehoa. Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille.

Pysyt kuivana ja lämpimänä, kun puet kerraston lähimmäksi kehoa. Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille.

Naisten aluskerrastot netistä – Intersport

Naisten aluskerrastot netistä | Intersport

Tilaa naisten aluskerrastot netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Aluskerrastot – Naiset – Stadium Outlet

Aluskerrastot. Edullisia kerrastoja naisille netissä. Täältä löydät valikoimamme kaikki edulliset kerrastot naisille. Löydä suosikkisi suosituilta …

Naisten aluskerrastot | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Naisten aluskerrastot – Outnorth

Outnorthilta löydät lämpimät naisten kerrastot eri aktiviteetteihin, vaelluksesta treeniin ja arkipäivän touhuihin.

Alusasut ja aluskerrastot: kerrospukeutuminen, kerrasto … – Halti

Alusasut ja aluskerrastot: kerrospukeutuminen, kerrasto, aluspaita– Halti verkkokauppa

Haltin naisten ja miesten hengittävät aluskerrastot ja alusvaatteet aktiiviurheilijalle ja ulkona liikkuville. Meiltä löydät merinokerrastot ja alusasut …

Haltin syksyn uutuus alusvaatemallisto on nyt myynnissä. Tekniset, hengittävät ja saumattomat alusvaatteet aktiiviurheilijalle. Merinovillainen Pihka-sarja pitää kuivana ja lämpimänä vaativissakin olosuhteissa.Yhteistyössä Suomen Hiihtoliiton kanssa. Tilaa verkosta. Nopea toimitus.

Naisten alusvaatteet laajasta valikoimasta | XXL

naisten-alusvaatteet Kerrastot – Vaatteet | XXL

Suositpa sitten tyylikkäitä hipster-mallisia naisten alusvaatteita tai villaisia naisten aluskerrastoja viileimpiin ilmoihin – naisten alusvaatteet …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta naisten-alusvaatteet Kerrastot XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Kerrastot 30 päivän hintalupauksella.

Naisten kerrastot | Karkkainen.com verkkokauppa

Hyvännäköinen tekninen kerrasto tai alusasu sopii myös käytettäväksi sellaisenaan … Naisten tyylikkäät urheilukerrastot ja tekniset alusvaatteet löydät …

Naisten urheilukerrasto lämpöiseen liikuntaan
Talvella ja kylmillä keleillä liikkuessa ja retkeillessä kannattaa luottaa kerrospukeutumiseen. Kerrospukeutuminen toimii paremmin kuin kuin yksi paksu vaatekerros. Hyvä urheilukerrasto saa kehon pysymään lämpimänä hikisenäkin.

Naisten urheilukerrastot on suunniteltu pitämään liikkujan kuivana ja lämpimänä rankassakin suorituksessa. After ski hyvässä seurassa onnistuu vaatteita vaihtamatta, sillä hyvännäköiset lämpöhousut ja -paidat myötäilevät vartaloa kauniisti. Trendikkäät värit ja liikkumista tukeva muotoilu pitää sinut freesinä ja aktiivisena pakkasesta tai viimasta huolimatta!

Tekninen tai merinovillainen kerrasto alle
Alusvaatekerroksen tarkoituksena on siirtää liikkuessa syntyvä kosteus, eli hiki pois iholta. Toimivin aluskerros on materiaaliltaan merinovillaa tai keinokuitua. Puuvilla ei sovellu liikuntasuoritukseen, sillä kosteana puuvilla ei enää pidä lämpöä.

Keinokuidun plussapuolena on nopea kuivuvuus. Jos lenkkeillet päivittäin, tai jopa useita kertoja päivässä, voi keinokuituiset alusvaatteet pesaista nopeasti välissä ja ne ovat pian valmiit uuteen ponnistukseen. Keinokuitu siirtää kosteutta tehokkaasti iholta seuraavaan kerrokseen. Materiaali alkaa kuitenkin nopeasti haisemaan voimakkaalle hielle. Keinokuitu onkin paras vaihtoehto nopeaan hikiliikuntasuoritukseen, kuten juoksu- tai pyöräilylenkille.

Hyvännäköinen tekninen kerrasto tai alusasu sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi yleisurheilussa tai harrastusjoukkueissa, kuten jalkapallossa. Tekninen alusasu, eli niin kutsuttu hikipuku kuuluu myös jääkiekkoilijan varusteiden alle.

Merinovilla on villan lailla luonnostaan antibakteerinen, siksi se ei ala haista. Merinovilla ei niinkään kaipaa säännöllistä pesua, mutta sitä on hyvä tuulettaa välillä. Tarvittaessa hikinen merinovilla voidaan pestä 40 asteessa. Merinovillasta valmistettu lämpökerrasto eivät kutistu samalla tapaa kuin villa, joten pesu on turvallista. Materiaali ei myöskään kutita iholla, sillä merinovillan villasäikeet ovat sileitä.

Merinovillahousut ja -paita on paras valinta pitkäkestoisempaan liikuntaan, kuten retkille, vaellukseen, lasketteluun, liikuntapäiviin ja perheen kanssa ulkona peuhatessa.

Välikerrasto lämmittää, kuorikerros suojaa
Välikerrastoksi sopii esimerkiksi villa tai fleece. Huokoinen materiaali sitoo ilmaa ja pitää vaatteen käyttäjän lämpöisenä. Välikerroksia voi pukea useampia päällekkäin. Kokeile, ovatko vaatteet helposti puettavat – näin voit lisätä tai vähentää niitä tarpeen ja kylmyysasteen mukaan.

Liikkujan kannattaa pitää mielessä nyrkkisääntö, jonka mukaan vaatetta on tarpeeksi silloin, kun paikallaan seistessä tulee kylmä. Näin liikkuessa ei kuumuus toppaa suoritusta heti alkuunsa.

Kuorikerroksella tarkoitetaan päällysvaatetta. Sadekelillä se on sadevaate tai kuoritakki, pakkaskeleillä toppatakki- ja housut. Jos lämpöön on tullut satsattua välikerroksissa, kuorikerros voi myös olla kevyt ulkoilu- tai tuulitakki.

Kuorikerroksen tarkoituksena on pitää vinkka ja ulkoa tuleva kosteus poissa alemmista vaatekerroksista. Lenkkeily tai muu urheilu sateessa tai kovassa tuulessa onnistuu, mikäli tehokas kuorikerros pitää tuulta ja sadetta.

Naisten tyylikkäät urheilukerrastot ja tekniset alusvaatteet löydät Kärkkäisen valikoimasta.

Naisten kerrasto Merinovillaa Osta nyt – North Outdoor

Naisten kerrasto ✓ Merinovillaa ✓ Osta nyt – naisten kerrasto 🤩– North Outdoor Suomi

Naisten kerrasto on kokeilemisen arvoinen! Jokainen North Outdoor naisten kerrasto on tehty merinovillasta. Merinovillakerrasto on markkinoiden lämpöisin!

Naisten kerrasto on kokeilemisen arvoinen! Jokainen North Outdoor naisten kerrasto on tehty merinovillasta. Merinovillakerrasto on markkinoiden lämpöisin! Tutustu laajaan malli- ja värivalikoimaan 💫 Verkkokaupassa löydät useita kerrastoja. Osta naisten kerrasto helposti verkkokaupasta✓ Nopea toimitus✓

Keywords: aluskerrasto naiset