30 vuotias nainen

Miltä näyttää n. 30-vuotias nainen? – – Suomi24 Keskustelut

Miltä näyttää n. 30-vuotias nainen? – – Suomi24 Keskustelut

Yleisesti ottaen 30v nainen on hieman jo tanttamainen verrattuna 20v naiseen, joka on vasta “puhkeamassa kukkaan”. Muutama kilo on tullut ylimääräistä, lanteet …

Mua kiinnostaisi kuulla millaisen mielikuvan saatte naisesta pelkän tämän iän perusteella. Eli miltä mielestänne näyttää keskiverto kolmekymppinen naine…

Nainen, hanki nämä ennen kuin täytät 30 – Iltalehti

Nainen, hanki nämä ennen kuin täytät 30

25.4.2012 — 1. Yksi vanha poikaystävä, kenen luokse voisit palata ja yksi, joka muistuttaa siitä, kuinka pitkälle olet päässyt.

Glamour-lehti listasi 30 asiaa, mitä jokaisella naisella tulisi olla ja mitä hänen pitäisi tietää ennen kuin hän täyttää 30 vuotta.

Kaikkein tyytymättömin elämäänsä on alle 30-vuotias nainen

Kaikkein tyytymättömin elämäänsä on alle 30-vuotias nainen – se kertoo siitä, että nuorilla paineet ovat suuremmat, arvelee Miina Ghezelbash

3.8.2022 — Kaikkein tyytymättömin elämäänsä on alle 30-vuotias nainen – se kertoo siitä, että nuorilla paineet ovat suuremmat, arvelee Miina Ghezelbash.

Jopa joka viides suomalainen on tyytymätön elämäänsä. Kaikkein tyytymättömimpiä ovat alle 30-vuotiaat naiset, ilmenee Ylen teettämästä kyselytutkimuksesta.

Lääkärit varoittelevat: 30-vuotias nainen, älä tee näitä virheitä

22.8.2015 — Lääkärit varoittelevat: 30-vuotias nainen, älä tee näitä virheitä. Today-lehti listaa kuusi virhettä, joita kolmekymppiset naiset tekevät.

Millainen on ulkonäöllisesti 30 vuotias nainen? – Vauva

Millainen on mielestäsi 30 vuotias nainen ulkonäöllisesti? Onko jo ikääntymisen merkkejä ja rupsahdusta tapahtunut vai nainen parhaimmillaan?

Kahdeksan syytä, miksi 30-vuotiaaksi tuleminen ei ole niin …

Kahdeksan syytä, miksi 30-vuotiaaksi tuleminen ei ole niin kamalaa

11.2.2019 — 30-vuotiaana oleminen ei tarkoita, että on pakko asettua aloilleen, sillä kaikki tietävät naisten saavan lapsia vanhempina nykyisin.

Oletko kolmikymppinen? 30 asiaa, joita et saa enää tehdä …

Oletko kolmikymppinen? 30 asiaa, joita et saa enää tehdä elämässäsi – MTVuutiset.fi

25.11.2015 — on ajatus, jonka ei pitäisi esiintyä yhdenkään yli 30-vuotiaan päässä. … Myös seksikkäiden naisten kuvat kuuluvat tähän kategoriaan.

"Rahat loppu, soitan äidille!" on ajatus, jonka ei pitäisi esiintyä yhdenkään yli 30-vuotiaan päässä. Tällä listalla on 30 asiaa, joita ei saa tehdä enää ihan oikeasti aikuisena. 

Poliisi: Yli viikko sitten kadonnut 30-vuotias nainen löytyi elossa

Poliisi: Yli viikko sitten kadonnut 30-vuotias nainen löytyi elossa – MTVuutiset.fi

13.2.2022 — helmikuuta kadonneen naisen eilen lauantaina. Nainen löytyi elossa. Kyse on samasta 30-vuotiaasta naisesta, jonka katoamisesta Helsingin …

Poliisi tiedottaa löytäneensä Helsingissä 4. helmikuuta kadonneen naisen eilen lauantaina.

Tätä kaikkea 30-vuotiaan naisen pitäisi olla – Kaupunkikanava

Tätä kaikkea 30-vuotiaan naisen pitäisi olla | Kaupunkikanava

27.8.2020 — Viimeinen päivä 29-vuotiaana, kunnes vaihtuu luku seuraavalla vuosikymmenelle. Puoliso, lapset, koira, auto ja omistusasunto – minulla ei ole …

Keywords: 30 vuotias nainen